Mehmet Nas’tan “çalım” açıklaması: Siraçhan Fenerbahçe’ye daha yakınmış

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın kadrosuna kattığını açıkladığı potansiyelli genç oyuncu Siraçhan Nas’ın bir süre Fenerbahçe’ye yakın olduğu ortaya çıktı.

Spor 14 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Siraçhan transferinde çalım açıklaması geldi.

Siraçhan Nas TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor’da forma giyen ve potansiyeliyle dikkat çeken bir orta saha oyuncusuydu. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a transfer olan oyuncunun babası eski futbolcu Mehmet Nas. Nas, Süper Lig tarihinde çıktığı 447 maçla Türk futbol tarihinin en fazla maça çıkan oyuncularından biri. 2016 yılında futbola veda eden Nas’ın oğlu Siraçhan, Galatasaray’la 5 senelik sözleşme imzaladı ve futbol kariyerini Süper Lig seviyesine taşıdı.

Nas’ın babası transfer süreciyle alakalı konuştu. Mehmet Nas, oğlunu önce Gençlerbirliği’ne yolladığını ancak burada beğenilmediğini belirtti. Nas, daha sonra direksiyonu Çayyolu Spor’a kırdıklarını burada 1.5 sene geçirdikten sonra Gençlerbirliği’nin oyuncuyu geri istediğini söyledi. Bu sırada Ankaraspor ve Ankaragücü gibi takımların da ihtimal dahilinde olduğunu belirten Ankaraspor’da karar kıldıklarını belirtti.

‘Buruk’ bir başlangıç…‘Buruk’ bir başlangıç…

Mehmet Nas, oğlunun Galatasaray’a transfer sürecinde Fenerbahçe’nin imzaya fazlasıyla yakın olduğunu belirterek, “Ligin ikinci yarısından beri Galatasaray, Siraçhan’ı takip ediyordu. 2 ay önce Galatasaray transfer etmek istediğini söyledi. O sürede transferde yavaşlama oldu. Transfer askıda kalınca açıkçası Fenerbahçe o dönem devreye girdi. Fenerbahçe daha çabuk davrandı ve maddi konularda anlaşıldı. 10 gün önce Siraçhan’ın Fenerbahçe’ye transferi yüzde 99 bitmişti. Fenerbahçe ile maddi konularda anlaşılmıştı fakat bazı şartlarda değişiklik olmuştu. Siraçhan’ın da zaten daha farklı düşünceleri vardı. Erden Timur Bey, Siraçhan ile konuştu. Erden Bey’in transferde epey bir etkisi vardır. Erden Bey olaya el attı ve transferi bitirdi. İnşallah Galatasaray’da kalıcı olur ve ondan sonra farklı hedefleri de yavaş yavaş gerçekleştirecektir. Okan Hoca, kişilik ve karakter olarak çok sevdiğim bir insandır ama bu transfer sürecinde hiçbir şekilde görüşmem olmadı. Okan Hoca ile Siraçhan’ı tanıştırmak için götürdüğümde 10 sene sonra ilk defa orada karşılaştık. Belki Okan Hoca bile Siraçhan’ın oğlum olduğunu sonradan öğrenmiştir. Tamamen benim dışımda gerçekleşen bir transfer” dedi.

Kader ağlarını 2015’te ördü: Fred Fenerbahçe’deKader ağlarını 2015’te ördü: Fred Fenerbahçe’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.