92 yaşındaki Murdoch gençlere taş çıkarıyor: Eski eşinin etkinliğinde yeni aşka yelken açtı

92 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch'un hayatı hızlı yaşadığına şüphe yok. Dört ay önce Ann Lesley Smith ile nişanlanıp sonra da ayrılan Murdoch, bu sefer eski eşi Wendi Deng'in aile etkinliğinde tanıştığı Elena Zhukova ile romantik bir ilişkiye adım attı.

Dünya 17 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
92 yaşındaki Murdoch ve 66 yaşındaki Zhukova. Fotoğraf: DailyMail

Medya patronu Rupert Murdoch, muhafazakâr radyo sunucusu Ann Lesley Smith ile nişanını aniden attıktan dört ay sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Guardian Australia, 92 yaşındaki ABD’li milyarderin yeni sevgilisinin 66 yaşındaki Elena Zhukova olduğunu ve ikilinin, Murdoch’un eski eşi Wendi Deng için düzenlenen büyük aile toplantısında tanıştığını bildirdi.

Çin’de doğan ve kendisi de bir iş insanı olan Deng ve Murdoch, 14 yıllık evliliklerinin ardından 2013 yılında boşanmıştı. Deng ve Murdoch’un arasının boşanmalarının ardından da iyi olduğu ve Deng’in Murdoch’u, aile etkinliklerine davet ettiği anlaşılıyor.

Murdoch şimdiye kadar toplamda dört kez evlendi. Emekli bilim insanı olan Zhukova ise milyarder iş insanı Aleksandır Zhukov ile evliydi. Kaynakların anlatımına göre Murdoch, Zhukova ile aile partisinde tanıştıktan sonra kadına tekrar görüşmek için bir teklif sundu. Yine belirtilene göre ikilinin ilişkisi ciddi ve birkaç haftadır da birlikte Akdeniz’de tatil yapıyorlar.

Tatillerinin uzun süreceği belirtilen çiftin, iş insanı Aristotle Onassis ile ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin aşk yaşadığı meşhur yat Christina O’da görüldükleri bildirildi.

Murdoch dördüncü eşi süper model Jerry Hall’dan geçen yıl ağustos ayında boşanmış ve ardından 66 yaşındaki Smith ile bu yılın başlarında nişanlanmıştı. Ancak Murdoch’a ait New York Post’ta nişan haberi duyurulduktan birkaç hafta sonra çift nişanı atmıştı. Murdoch nişanlandıktan sonra New York Post’a, “Çok gergindim. Aşık olmaktan korkuyordum ama bunun sonuncu olacağını biliyordum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum” demişti. Görünüşe göre Murdoch, aşık olma korkusunu bir kez daha yendi.

Murdoch'tan çok 'kurumsal' ayrılık: Dördüncü eşine boşanmak istediğini mail ile iletmişMurdoch’tan çok ‘kurumsal’ ayrılık: Dördüncü eşine boşanmak istediğini mail ile iletmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.