Kenan saçları kestirdi

Geçtiğimiz hafta sonu Udinese deplasmanında Juventus formasıyla ilk maça çıkan 18 yaşındaki milli oyuncu Kenan Yıldız, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin isteğiyle saçını kestirdi. Allegri maçın ardından "Kenan saçlarını kestirecek, oyuna girdikten sonra 100 kere saçıyla oynadı" demişti.

Spor 23 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Kenan Yıldız saçlarını kestirdi.

Juventus forması giyen ve Avrupa futbolunun öne çıkan genç yeteneklerinden olan milli futbolcu Kenan Yıldız, takımının 3-0 kazandığı Udinese maçında ilk kez Juve formasını sırtına geçirme heyecanı yaşadı. Kenan, 85. dakikada Dusan Vlahovic yerine oyuna dahil oldu. Juventus’un İtalyan teknik direktörü Massimiliano Allegri, maçın ardından yaptığı açıklamalarda Kenan hakkında da konuştu. Allegri, Yarın Kenan Yıldız saçlarını kestirecek çünkü maça girdikten sonra saçlarıyla 100 kere oynadı. Saçlarını kestirecek ve işlerimizi daha düzgün şekilde yapacağız.” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Juventus (@juventus)’in paylaştığı bir gönderi

Kenan, hocasının sözünü dinledi ve soluğu berberde aldı. Kenan’ın saçını kestirdiği görüntüler Juvnetus resmi Instagram hesabından da paylaşıldı. Juve sosyal medya ekibi paylaşımın altına “Mister’ın hoşuna gidecek” diyerek Allegri’ye de mesaj gönderdi. Juventus, Serie A’daki ikinci hafta mücadelesinde 27 Ağustos Pazar günü 19.30’da Bologna’yı ağırlayacak.

Milan defteri açtı, 3 puanı yazdıMilan defteri açtı, 3 puanı yazdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.