Göksel Gümüşdağ’dan TFF’ye maç erteleme sitemi

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF'nin Adana Demirspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını ertelemesine "Keşke biz Avrupa’da oynarken de erteleme kararları alınsaydı" diyerek sitem etti.

Spor 24 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Başakşehir, şort sponsorluğu toplantısına Göksel Gümüşdağ'ın yanı sıra Emre Belözoğlu ve 3 futbolcu katıldı.

Başakşehir, şort sponsorluk anlaşması imzaladı. YKT Filo, 2023-2024 futbol sezonunda da Başakşehir’in takım şortlarında yer alacak. Yenilenen işbirliği için Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, sponsor firmanın yönetim kurulu Başkan Yaşar Ceylan, sponsor firmanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Ercan Ceylan, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile futbolcular Krzysztof Piatek, Dimitrios Pelkas ve Deniz Türüç katıldı.

TFF'den Avrupa ayarı: Maçlar tatilTFF’den Avrupa ayarı: Maçlar tatil

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Göksel Gümüşdağ, Süper Lig’in 3’üncü haftasında bu hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçının, sarı-lacivertlilerin Avrupa Konferans Ligi’nde oynayacağı mücadele nedeniyle ertelenmesiyle alakalı olarak şöyle konuştu: “Avrupa’da mücadelede eden takımlarla ilgili karar alındı. Keşke daha erken alınsaydı. Geç alınan bir karar olarak görüyorum. Bizim Avrupa’da oynadığımız zamanlarda da alınsaydı. 3 günde bir maç oynadığımız zamanlar oldu. Zamanında Kulüpler Birliği ve zamanın TFF Başkanı’yla bununla ilgili konuşmuştum. Alınan karar doğru. Avrupa mücadele eden takımlara başarılar diliyoruz. Zamanı geleni çıkar oynarız.”

Fenerbahçe'den Kayserispor'a haciz! İşte geçen yıldan kalan 3 hesapFenerbahçe’den Kayserispor’a haciz! İşte geçen yıldan kalan 3 hesap

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.