Var mı Filenin Sultanları’na yan bakan!

Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu'nda Filenin Sultanları, ev sahibi Almanya'yı 3-0 mağlup etti ve grubunu namağlup lider tamamladı. Son 16 turunda rakip Belçika oldu.

Spor 25 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Türkiye grup maçlarında beşte beş yaparken sadece bir set verdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası C Grubu’nda beşinci ve son maçında ev sahibi Almanya ile karşılaştı. Grup liderliğini garantileyen Filenin Sultanları ilk sette çok üstündü. 25-15’lik skorla öne geçildi. Türkiye ikince seti de 25-20 aldı. Üçüncü sette çekişme vardı. Oyunun sonunda ağırlığını koyan Vargas ile Türkiye seti 28-26, maçı 3-0 kazandı.

32 takım tek hedef.. Dünya'nın gözü potalarda olacak32 takım tek hedef.. Dünya’nın gözü potalarda olacak

Rakip Belçika oldu

Filenin Sultanları, son 16 turunda 28 Ağustos’ta Belçika ile karşılaşacak. Gruplarında ilk 4’e giren ekiplerin yer alacağı son 16 turu maçları 26-28 Ağustos, çeyrek final karşılaşmaları ise 29-30 Ağustos tarihlerinde İtalya’nın Floransa şehri ve Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılacak. Yarı final maçları 1 Eylül, 3’üncülük ve final karşılaşmaları ise 3 Eylül’de yine Brüksel’de oynanacak.

Yılan hikayesi mutlu sonla bitti: Dominik Livakovic Fenerbahçe'deYılan hikayesi mutlu sonla bitti: Dominik Livakovic Fenerbahçe’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.