Cengiz Ünder transferinin bilinmeyen yüzü!

Fenerbahçe’nin yeni yıldız transferi Cengiz Ünder’in Marsilya’dan İstanbul’a gelmesinde yeni sevgilisi Bilge Yenigül’ün etkisi olduğu iddia ediliyor.

Spor 29 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Cengiz Ünder'in Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transferinde kız arkadaşı Bilge Yenigül'ün etkili olduğu iddia ediliyor

Bu yıl Fenerbahçe futbol takımının en çok konuşulan transferlerinden biri de Marsilya ve türkiye A Milli Takımı’nın futbolcusu Cengiz Ünder oldu. Oyuncu sarı lacivert takıma dört yıllık bir anlaşmayla 15 milyon euroluk bonservis karşılığında geldi. Birçokları için Cengiz Ünder’in Avrupa’dan Türkiye’ye dönmesi süpriz oldu. Sırasıyla Roma, Leicester City, Marsilya formasını giyen 26 yaşındaki futbolcunun Avrupa’dan talipleri olmasına rağmen İstanbul’u tercih etmesinde sosyal medya fenomeni Bilge Yenigül etkili oldu.

Fenerbahçe'nin muhteşem ikilileriFenerbahçe’nin muhteşem ikilileri

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Cengiz Ünder’in Fenerbahçe’yi seçme kararının arkasında bir süredir birlikte olduğu Bilge Yenigül’ün payı var. 1996’da İstanbul’da doğan Bilge Yenigül ismini Tarkan’ın Yolla isimli şarkısının klibinde yer alarak duyurdu. 2018 yapımı Hedefim Sensin isimli filmde de oynayan Birgün Yenigül, sosyal medya fenomeni olarak biliniyor.

Ali Koç sözünü tuttu! İhracat şampiyonu FenerbahçeAli Koç sözünü tuttu! İhracat şampiyonu Fenerbahçe

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.