Pep’siz City’ye Rodri ilaç oldu

Premier Lig’in 3. hafta mücadelesinde menajeri Pep Guardiola olmadan Sheffield United’a konuk olan Manchester City, zorlu mücadeleyi Rodri’nin 89. dakikada attığı golle 2-1 kazandı.

Spor 28 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Rodri'nin golü Manchester'a 3 puanı getirdi.

Premier Lig’de son şampiyon Manchester City, Sheffield United’a konuk oldu. City, belinden ameliyat olan İspanyol menajer Pep Guardiola’nın kulübede olmadığı karşılaşmanın ilk yarısında skor üretmekte zorlandı. Gol kralı Erling Haaland 37. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. İkinci yarıda ataklarını iyice sıklaştıran ve oyunu adeta tek kaleye çeviren City’de beklenen gol Haaland’dan geldi. Norveçli 63. dakikada ağları havalandırdı. Bu golün ardından ev sahibi pes etmedi. Jayden Bogle 85. dakikada beraberliği sağladı. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra Rodri, boşta kalan topa ceza alanı içinde düzgün bir vuruş yaptı ve City yeniden öne geçti. Bu gol son şampiyona Sheffield deplasmanında 3 puanı getirdi.

Liverpool’dan geri dönüş

Ligin 3. haftasının en önemli maçlarından birinde Newcastle United, Liverpool’u ağırladı. Ev sahibi 25. dakikada Anthony Gordon’la öne geçti. 28’de Virgil van Dijk direkt kırmızı kart gördü ve Liverpool 10 kişi kaldı. Kırmızılar pes etmediler. 81’de Darwin Nunez skoru eşitledi. 90’da Nunez kendisinin ve takımının ikinci golünü Mo Salah’ın asistiyle attı ve Liverpool 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda Kuzey ekibine 3 puanı getiren gol oldu.

Premier Lig’de günün diğer maçı:

Burnley – Aston Villa 1-3

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.