Husumetlisini balkona çağırdı, çıkınca başından vurdu

Adana'nın Seyhan ilçesinde dün suikast filmlerini aratmayacak soğukkanlılıkta bir cinayet işlendi. Ç.Ş, husumetlisi Mahmud Dahi’nin evinin önüne giderek balkona çıkması için seslendi. Ç.Ş balkona çıkan Dahi’yi başından vurarak öldürdü ve olay yerinden kaçtı.

Gündem 2 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Türkiye’de son dönemde artan şiddet vakaları ve bu olaylarda silah kullanımının yaygınlaşması endişe yaratıyor. Hemen her gün yurdun farklı noktalarından cinayet haberleri geliyor.

Dün gece de Adana’da Ç.Ş., sokaktan seslendiği husumetlisi yabancı uyruklu Mahmud Dahi’yi (27) evin balkonuna çıktığı an tabancayla başından vurarak öldürdü.

Serseri kurşun üç ayda dört can aldı, 19 kişi yaralandı: Yüzlercesinin de üstü örtülüyorSerseri kurşun üç ayda dört can aldı, 19 kişi yaralandı: Yüzlercesinin de üstü örtülüyor

Olay, saat 03.30 sıralarına Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, husumetlisi Suriye uyruklu Mahmud Dahi’nin evinin önüne gelen şüpheli Ç.Ş., sokaktan kendisine seslendi. Balkona çağırdığı Dahi’yi tabancayla başından vuran Ç.Ş., ardından olay yerinden kaçtı.

Silah seslerinin ardından Dahi’yi başından vurulmuş halde yerde yatarken gören yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Dahi, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, cinayet şüphelisini yakalamak inceleme başlattı.

Türkiye suç dünyasında Escobar furyası: Motosikletli suikastçılar yaygınlaşıyorTürkiye suç dünyasında Escobar furyası: Motosikletli suikastçılar yaygınlaşıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.