Hull City Yunus Akgün’ü üzdü, Erol Bulut 2-0’dan maç verdi

Championship'te mücadele eden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, firesiz giden Leicester City'yi devirdi ve liderlik koltuğundan indirdi. Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City ise 2-0 öne geçtiği maçta Ipswitch'e 3-2 yenildi.

Spor 3 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Yunus Akgün 58 dakika oyunda kaldı.

Championship’te haftaya lider giren Leicester City, iş insanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’yi konuk etti. Ev sahibi Leicester City’de, yeni transfer Yunus Akgün maça 11’de başladı. Bu haftaya kadar oynadığı dört maçını da kazanan Leicester City, 14. dakikada Liam Delap’in golüne engel olamadı.

Leicester City’de Yunus Akgün 54 dakika oyunda kalırken; karşılaşmada başka gol olmadı ve Hull City sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından 12 puanda kalan Leicester City, liderlik koltuğunu 1 puanlı Preston’a devretti. Hull City ise puanını 10’a çıkardı.

Manchester United'ta ilk Türk! Altay Bayındır Fenerbahçe'ye kazandırarak gittiManchester United’ta ilk Türk! Altay Bayındır Fenerbahçe’ye kazandırarak gitti

Cardiff City, Ipswitch’in dönüşüne engel olamadı

Championship’te Erol Bulut’un çalıştırdığı Cardiff City, üst sıraları zorlayan Ipswich karşısında 2-0’lık üstünlüğü koruyamadı. Erol Bulut’un öğrencileri, Aaron Ramsey’in 30. dakikadaki golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken; 53’te Ralls, aradaki farkı ikiye çıkardı. 60. dakikada Broadhead’in golüyle Ipswich, farkı bire indirdi. 8 dakika sonra Ladapo’nun golü maça eşitliği getirdi. Ladapo 78’de tekrar sahheye çıktı ve takımına 3 puanı getiren golü attı.Bu galibiyetin ardından puanını 12 yapan Ipswich, lider Preston’ın a ardından averajla ikinci sıraya yükseldi. Geride kalan 3 maçta bir galibiyet alan bir maçta da berabere kalan ve üç kez sahadan yenik ayrılan Erol Bulut’lu Cardiff City ise 4 puanda kaldı.

Avrupa’da transfer defteri kapandı… İşte son günün hareketli takımları, dikkat çeken hamleleriAvrupa’da transfer defteri kapandı… İşte son günün hareketli takımları, dikkat çeken hamleleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.