Ramazan ve oğulları Fenerbahçe’ye de sponsor oldu

Fenerbahçe kadın ve erkek basketbolunun forma sponsorları arasında RAMS Global ve onun iştiraki Gain Medya katıldı. RAMS, Başakşehir'in isim Galatasaray'ın ise stat sponsoru.

Spor 3 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe basketbol takımlarının üzerinde Rams Global ve Gain Medya'nın ismi yer alacak.

Fenerbahçe erkek ve kadın basketbol takımlarının sponsoru Rams Global ve iştiraki Gain Medya oldu. RAMS Global isme Fenerbahçe erkek formalarının önündeki ana sponsor logosunun altında bulunacak. Gain Medya adıysa Türkiye’de sarı lacivertlilerin kadın basketbolcularının sırt numarasının üzerinde; Euroleague karşılaşmalarındaysa sırtta numaranın altında yer alacak.

Üç büyüklerin Avrupa fikstürü! Hepsinin gönlüne göre...Üç büyüklerin Avrupa fikstürü! Hepsinin gönlüne göre…

Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe

Rams Global aynı zamanda Başakşehir’in isim sponsoru. Şirket ayrıca Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadına ismini aldı. Rams Global böylece İstanbul’da 3 kulübe sponsor oldu.

Galatasaray'da stadın ismi değişti... Ramazan ve oğulları geliyorGalatasaray’da stadın ismi değişti… Ramazan ve oğulları geliyor

Rams Global ismi nereden geliyor?

Baba Ramazan Bülbül Kazakistan’da yaşıyor. Oğlu Faruk Bülbül ise Kazakistan-Türkiye arasında mekik dokuyor. Rams Global Başkan Yardımcısı ve CEO’su Faruk Bülbül, firmanın isminin öyküsünü şöyle anlattı: “Babam Ramazan Bülbül Gaziantep’te iş hayatına girdiğinde şirketin adını ‘Ramses’ yapmış. Yani, ‘Ramazan’ın sesi’ni kısaltarak o ismi türetmiş. Kazakistan’da şirket ve gayrimenkul markası olarak ‘Rams’ı benimsemiş. Biz şimdi Rams’ın açılımına ‘Ramazan ve oğulları’ diyoruz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.