Erdoğan kaza geçiren Sabancı çiftini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Yunanistan’da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı’yı İstanbul’da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Sabancı çiftinin sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Siyaset 4 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı’yı İstanbul’da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Ali Sabancı’nın kazanın ardından ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Sabancı çiftinin sağlık durumları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 45 dakika süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı. Erdoğan’a, hastane çıkışında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ ile doktorlar eşlik etti.

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da Yunanistan’da geçirdikleri deniz kazasında yaralanan ve İstanbul’daki özel bir hastanede tedavileri yapılan Sabancı çiftine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sabancı çiftinin sağlık durumları hakkında bilgi alan Yıldırım, yaklaşık 20 dakika süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı. Binali Yıldırım, hastaneden çıktığı sırada yanına gelen insanlarla da tokalaşıp, kısa süreli sohbet etti.

Vuslat Doğan Sabancı taburcu edildi

Patronlar Dünyası’nın haberine göre Vuslat Doğan Sabancı, Amerikan Hastanesi’nden cuma akşamı taburcu edildi. Tedavisine evinde devam edilecek olan Vuslat Hanım’ın sağlık durumu doktorları tarafından evinde yakından takip edilecek. Kızının evine geçmesinin ardından ünlü iş insanı Aydın Doğan da Bodrum’dan İstanbul’a gelecek ve kızını evinde ziyaret edecek.

Üç büyük operasyon geçiren ve sağlık durumu günden güne daha iyiye giden Ali Sabancı’nın tedavisine ise Amerikan Hastanesi’nde devam ediliyor. Normal odaya alınan Sabancı yakın aile üyeleri dışında kimseyle görüşmüyor. Filenin sultanlarının maçlarını yakından takip eden Sabancı’nın final maçını da merakla beklediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’ndan Sabancı ailesine ‘geçmiş olsun’ ziyaretiKılıçdaroğlu’ndan Sabancı ailesine ‘geçmiş olsun’ ziyareti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.