Almanya Başbakanı Scholz koşarken düştü, ‘korsan’ oluverdi

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, koşarken yere düşmesi sonucunda gözünü yaraladı. Göz bandı taktığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Scholz, dikkat çeken görüntüsüyle sosyal medyada eğlence konusu oldu.

Dünya 5 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Almanya Başbakanı Olaf Scholz. Fotoğraf: Olaf Scholz/Twitter

Almanya Başbakanı Olaf Scholz hafta sonu koşu yaptığı sırada düşerek hafif bir şekilde yaralandı. Programındaki bazı faaliyetleri iptal etmek zorunda kalan Scholz’un sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda sağ gözünün üzerine siyah bir bant taktığı ve kenarlarındaki kırmızı yara izlerinin görüldüğü bir fotoğrafa yer verdi.

Kendisine iyi dilekte bulunanlara teşekkürlerini ileten Scholz, “Olduğundan daha kötü görünüyor. Yapacağınız capsleri görmek için sabırsızlanıyorum” diyerek, bu fotoğrafla internet kullanıcılarının ilgisini çekeceğinin farkında olduğunu gösterdi.

İnternet kullanıcıları Scholz’u hayal kırıklığına uğratmayarak sosyal medyada çeşit çeşit paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar arasında Sünger Bob çizgi filminin açılışındaki korsanın yerine Scholz’un yüzünün yapıştırıldığı, Scholz’un ‘Aranıyor’ afişine konulduğu bir görüntü de yer aldı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Scholz’un Almanya’daki radikal bir siyasi grup olan Korsan Partisi’ne katıldığı şakasını yaparken, bazıları da Scholz’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Tweet, yayınlanmasından kısa bir süre sonra 37 binden fazla beğeni alırken, 7 bin kişi de yorum yaptı.

Scholz’un sözcüsü Steffen Hebestreit, birkaç yıldır düzenli olarak koşan başbakanın geçirdiği sakatlığa rağmen durumunun iyi olduğunu söyledi. Scholz’un bugün Münih’teki IAA otomobil fuarına katılması ve yarın da parlamento da konuşma yapması bekleniyordu.

Biz de Scholz’a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, aşağıya sosyal medya paylaşımını bırakıyoruz. Daha fazla caps görmek isterseniz, Scholz’un paylaşımındaki ‘Alıntılar’ kısmına tıklayabilirsiniz.

Almanya Başbakanı, Wagner isyanının Putin'i zayıflattığı görüşündeAlmanya Başbakanı, Wagner isyanının Putin’i zayıflattığı görüşünde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.