İş insanı Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu

Cem Büyükhanlı yalnız yaşadığı evde ölü bulundu, ölüm nedeni ise henüz belirlenemedi. Bir dönem oyunculuk ve modellik de yapan Büyükhanlı kamuoyunun yakından tanıdığı bir isimdi.

Gündem 8 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Büyükhanlı Holding’in varislerinden Cem Büyükhanlı, İstanbul Bebek’teki evinde yalnız yaşıyordu. Yaklaşık bir hafta önce akciğerlerindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti. Önceki gün Cem Büyükhanlı evinde ölü bulundu ancak ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Cem Büyükhanlı ve Bennu Gerede 15 ay evli kalmışlardı.

2010-2011 yıllarında evli olduğu oyuncu Banu Gerede, Büyükhanlı’nın ölümünün ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı ve “Sevgili Cem’im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat” dedi.

36 yaşındaki Cem Büyükhanlı kamuoyunda modelliğiyle de tanınıyordu. Ayrıca “Survivor Türkiye Yunanistan” programına da katılan Büyükhanlı çeşitli reklam filmlerinde de rol almıştı.

Katmerci ailesinin veliahtı denizde ölü bulunduKatmerci ailesinin veliahtı denizde ölü bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.