Çağdaş Atan imzayı attı, Berkay Özcan’ın kalacağını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Başakşehir, Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'la sözleşme imzaladı. Atan, imza töreninde adı Galatasaray'la anılan Berkay Özcan'ın takımda kalmasını istediğini belirtti.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Çağdaş Atan'ın imza töreninde transfer konusunda bilgi verildi.

Başakşehir, sezona 3 maçta 3 mağlubiyetle başladıktan sonra Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdı. Eş zamanlı olarak Kayserispor’dan ayrılan teknik direktör Çağdaş Atan’la anlaşma sağlandı ve Atan, düzenlenen basın toplantısında 2+1 senelik sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Çağdaş Atan’la beraber Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ da hazır bulundu. Gümüşdağ, Emre Belözoğlu ve ekibine emekleri için teşekkür ederken Çağdaş Atan da Başakşehir’in kurumsal yapısını tamamlamış, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hafızası olan bir kulüp olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyorGalatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyor

Gümüşdağ son dönemde fazlasıyla eleştirilen A Milli Takım antrenörü Stefan Kuntz’la alakalı gelen soruya “Milli takımın şu an 3 maçı var. Bitmiş bir şey yok. Hepimizin Kuntz’un arkasında olması gerekiyor. Milli takım konusunda alınacak karar, TFF’nin alacağı bir karardır. Gelecekte bir değişiklik varsa buna onlar karar verir. Oradaki oluşuma dair bir fikir sahip değilim” diyerek yanıt verdi.

Başkan Gümüşdağ, son günlerde ismi Galatasaray’la anılan futbolcu Berkay Özcan’ın sözleşmesini bugün 3 seneliğine uzatacaklarını belirtti. Çağdaş Atan ise oyuncuyla alakalı “Berkay Özcan’ın takımdan ayrılma gibi bir durumu yok.” diye konuştu.

Kongo için iyi, Beşiktaş ve Galatasaray için kötü haberKongo için iyi, Beşiktaş ve Galatasaray için kötü haber

Gümüşdağ ayrıca Galatasaray’da oynayan sağ bek oyuncusu Leo Dubois ile ilgili de “Bugüne kadar kendisinin transferiyle ilgili bir çalışmamız olmadı” dedi. Beşiktaş-Deniz Türüç söylentileriyle alakalı olarak da “Deniz Türüç ile ilgili bir şeyden haberim yok. Çağdaş Atan, Deniz’i çok sevdiğini ve sözleşmesinin uzatılmasını söyledi. Beşiktaş’tan teklif de gelmedi, görüşme de olmadı.” ifadelerini kullandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.