İmamoğlu’ndan sabotaj açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrolarda sabotaj yaptığı iddia edilen kişilerle ilgili 'Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz' dedi.

Gündem 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümünde Eminönü’ne kadar uzattıkları Alibeyköy – Eminönü tramvay hattını yeniden deneyimledi.

“30 yıla yakındır yurt dışı seyahatlerinde gıptayla bindiğim metro ağlarının İstanbul’da da çok güçlü hale gelmesini hep birlikte sağlamalıyız. Buna da en çok vatandaşlarımızın sahip çıkması gerekiyor. Bazı eksiklerimiz olabilir. Bunları hızlıca toparlıyoruz” diyen İmamoğlu, son günlerde metrolarda görüntülenen sabotaj  yaptığı iddia edenlerle ilgili şöyle konuştu:

“Bazen de böyle oynayan insanlar da oluyor merdivenlerimize, şuna buna müdahale eden. Bu çocuksu işlere… Çocuksu demeyelim, çocuklara da hakaret etmiş oluruz. Çocuklar da yapmaz böyle şeyleri. Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait ve çok önemli. Büyük paralar harcanıyor.”

İmamoğlu yine ‘değişim’ dedi, Özel ise ‘adaylığa daha yakın’İmamoğlu yine ‘değişim’ dedi, Özel ise ‘adaylığa daha yakın’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.