The Rolling Stones klibinde tanıdık bir yüz: Sydney Sweeney

Blu TV'de yayınlanan 'Euphoria' dizisinde geniş kiltler tarafından tanınan Sydney Sweeney, The Rolling Stones'un yeni şarkısı 'Angry'nin klibinde tüm femme fatale haliyle boy gösterdi. tam 26 yıl önce Angelina Jolie'nin açtığı yoldan ilerleyen Sweeney, Los Angeles sokaklarını turladı.

Kültür Sanat 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

18 yıllık arann ardından yayınlayacaklarını duyurdukları yeni albümleri ‘Hackney Diamond’ ile müzik gündemine adeta domine eden The Rolling Stones, bu çalışmalarının habercisi teklisi ‘Angry’yi hayranlarının beğenisine sundu. 20 Ekim’de yayınlanacak albüm öncesi dijital platformlarda yer bulan şarkı, kısa sürede en çok dinlenilenler listesinde kendisine yer buldu. Çok geçmeden de şarkının video klibi YouTube’da yayınlandı. Üstelik klibinde tanıdık bir sima var. Son yılların en gözde oyuncusu Sydney Sweeney.

The Rolling Stones daha önce bizi böyle mest etmişti

Aslında The Rolling Stones tarihinde yıldız isimlerin kliplerde oynamasına pek de yabancı değiliz. Grubun 1997 yılında yayınladığı ‘Bridges to Babylon’ isimli albümde yer alan ‘Anybody Seen My Baby?’ şarkısının New York sokaklarında geçen klibinde dönemin yıldızı yeni parlamış bir oyuncusunu görüyoruz. Evet, bu isim Angelina Jolie’den başkası değildi. Tüm güzelliğiyle şarkı boyunca New York sokaklarında arz-ı endam eden Jolie’nin bir benzerini bu kez Sydney Sweeney yaptı. Fakat üstü açık kırımızı bir klasik Mercedes marka otomobil üzerinde; üstelik de Los Angeles sokaklarında.

Sydney Sweeney’i geniş kitleler Blu TV’de yayınlanan ‘Euphoria’ dizisiyle tanıdı. Dizide güzelliği kadar iddialı sahnelerle de ön plana çıkan 25 yaşındaki oyuncu yakın zamanda rol aldığı ‘The Voyeurs’ adlı filmle de dikkat çekti. Farklı dizi ve film projeleriyle şöhretini perçinleyen oyuncu, sosyal medyanın da en çok ilham alınan isimlerinden biri olmayı başarmış durumda. Instagram’da 16 milyondan fazla takipçisi bulunan oyuncu, zaman zaman hesabı üzerinden ürün tanıtımı da yaparak influencer yönünü gösteriyor. Ancak onu özel kılan elbette ki dizi, film ve tabii kliplerdeki performansı.

The Rolling Stones’un 20 Ekim’de yayınlanacak olan ‘Hackney Diamond’un müjdecisi ‘Angry’ şarksında rol alan Sydney Sweeney, Adeta klasik Hollywood filmlerinde çıkmışçasına bir arabayla yine o filmlerin favori mekânı Los Angeles sokaklarında tur atıyor. Rock efsanesi İngiliz grubun 18 yıllık bir aranın ardından yayınlayacağını duyurduğu albümün ilk teklisinde yer alan oyuncu haliyle medyanın da ilgi odağı oldu. Yalnızca medyanın mı? Hayır. YouTube’da beş günün sonunda 14 milyon izlenme rakamına ulaşan klipteki performansıyla 25 yaşındaki oyuncu, çok sayıda yorum aldı.

Pandemi döneminde ‘Living in a Ghost Town’ şarkısıyla uzun sayılabilecek sessizliğini bozan The Rolling Stones’un yeni albümüne dair haberler elbette bir süre daha gündemi meşgul edecek. Bunu hak ediyordu. 10Haber olarak albüme dair her ayrıntıyı takip etmeye devam edeceğimizi duyururken haftalık dinleme listemizi paylaşmaktan da mutluluk duyarız.

Müziğin altın yılı 1973: Efsaneler 50. yaşını kutluyorMüziğin altın yılı 1973: Efsaneler 50. yaşını kutluyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.