Yine Pogba yine vukuat, doping testi pozitif çıktı

Fransız futbolunun yetiştirdiği en özel yeteneklerden Paul Pogba, bir süre daha sahalardan uzak kalacak gibi duruyor. Orta saha oyuncusunun doping testi pozitif çıktı.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Paul Pogba dopingden geçici olarak ceza aldı.

Juventus forması giyen Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba’nın doping testi pozitif çıktı. İtalyan haber kaynağı La Gazzetta Dello Sport’un haberine göre yıldız oyuncunun 20 Ağustos tarihinden oynanan Udinese maçı sonrası söz konusu test uygulandı. Söylentilere göre yapılan rutin doping kontrollerinde Paul Pogba’nın testosteron testi pozitif sonuçlandı. Oyuncu geçici olarak futboldan menedilirken doping yapmaktan suçlu bulunursa iki yıl futboldan men cezası alabilir.

Juventus söz konusu maçı 3-0’lık skorla kazanmıştı ve Pogba karşılaşmada süre almamıştı. Pogba’nın maçta süre almamasına rağmen büyük bir ceza alabileceği söyleniyor. Kariyerinde Dünya Kupası zaferi, Serie A şampiyonlukları gibi nice başarılar bulunan 30 yaşındaki Paul Pogba, geçtiğimiz sezon diz sakatlığı nedeniyle tüm kulvarlarda toplamda 10 maça çıkabilmişti. Pogba bu sezon takımı adına 2 maçta toplam 52 dakika boy gösterebildi. Pogba, El Cezire’ye yaptığı açıklamada “Benden şüphe edenlere laflarını yedirmek istiyorum. Onlara zayıf olmadığımı göstermek istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Hocadan al haberi: Almanya Kenan Yıldız ve Can Uzun'un peşindeHocadan al haberi: Almanya Kenan Yıldız ve Can Uzun’un peşinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.