Kenan Yıldız’ın saçları Allegri’ye yenik düştü

İtalya Serie A'da Juventus'un Udinese'yi 3-0 yendiği maçta ilk kez sahaya çıkan 18 yaşındaki milli oyuncu Kenan Yıldız, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin talimatıyla saçlarını kestirecek.

Spor 22 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Genç yıldız adayının saçları hoca kurbanı.

Juventus, bu sene Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek. Torino ekibi son 3 sezondur hasret kaldığı Serie A şampiyonluğu hedefiyle sezona başladı. 2023-24’e Udinese deplasmanında başlayan ekip sahadan 3-0 galip ayrıldı. Juve’de forma giyen 18 yaşındaki milli oyuncu Kenan Yıldız, 85. dakikada Dusan Vlahovic’in yerine oyuna dahil oldu. İlk kez bir resmi maçta Juventus formasını sırtına geçiren Kenan için ilk eleştiri direkt olarak hocası Massimiliano Allegri’den geldi.

Allegri maçın ardından yaptığı açıklamada “Kenan Yıldız yarın saçlarını kestirecek. Çünkü maç içinde 100 kere saçlarıyla oynadı, o saçlar gidecek. İşleri olması gerektiği gibi yapmak gerek. O henüz bir çocuk ve çok fazla niteliği olan bir oyuncu. Daha önce oyuna alacaktım ancak değişikliklerde fikir değiştirmek durumunda kaldım” dedi.

Juventus farklı başladıJuventus farklı başladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.