Premier Lig’de ağustos ayına Tottenham damgası

İngiltere Premier Lig'de ağustos ayının 'en'leri açıklandı. Sezonun ilk ayının en iyi oyuncusu Tottenham'ın Leicester City'den transferi James Maddison olurken en iyi menajer Ange Postecoglou seçildi.

Spor 16 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Premier Lig'in ilk ayına Tottenham damgası.

Dünyanın en çok izlenilen ligi Premier Lig’de geride kalan ağustos ayının enleri belli oldu. 4 haftalık süreci 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla 2. sırada bitiren Tottenham takımı ödüllere damga vurdu. Kuzey Londra ekibinin küme düşen Leicester City’den transfer ettiği hücuma yönelik orta saha oyuncusu James Maddison ayın en iyi oyuncusu seçildi. İngiliz yıldız 4 maçta 2 gol ve 2 asistle etkili bir oyun ortaya koyup takımının iyi başlangıcına katkı yapmıştı.

En iyisi Maddison en kötüsü HavertzEn iyisi Maddison en kötüsü Havertz

Geçtiğimiz ayın en iyi menajeri ödülünün sahibi ise Yunan asıllı Avustralyalı Ange Postecoglou seçildi. Celtic’te yakaladığı başarıların üstüne Tottenham’ın başına geçen Postecoglou, Harry Kane ile yollarını ayıran takımın lige fırtına gibi girmesinin baş aktörlerinden olarak görülüyordu. Brentford deplasmanından beraberlikle ayrılan, ardından Manchester United, Bournemouth ve Burnley’yi mağlup ederek milli araya 10 puanla giren Tottenham’da deneyimli menajer ayın menajeri ödülüne layık görüldü.

Premier Lig’de ayın golü ise ağustosa damga vuran bir diğer isim Kaoru Mitoma’nın Wolverhampton-Brighton karşılaşmasında bulduğu gol oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.