Annesini kaybeden eski NFL oyuncusu Sergio Brown’dan haber alınamıyor

Eski NFL oyuncusu Sergio Brown ve annesi Myrtle Brown'dan bir süredir haber alınamıyordu. 73 yaşındaki anne Brown'ın cesedine bir derede ulaşılırken Sergio'dan hala haber yok.

Spor 21 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eski NFL oyuncusunun annesi ölü bulundu kendisi kayıp.

NFL takımlarından New England Patriots’ın eski oyuncusu Sergio Brown ve annesi Myrtle Brown’ın kaybolması arkasındaki gizem sürüyor. Aile fertleri ikiliden haber alamadıkları gerekçesiyle cumartesi günü polis ekiplerine haber verdi.

Aile fertleri polise haber verdikten birkaç saat sonra 73 yaşındaki annenin cansız bedenine evinin yakınındaki derede ulaştı. Brown’ın 73 yaşındaki kız kardeşi, Myrtle’dan 14 Eylül tarihinden beri haber alamamıştı. Sheila Simmons ismindeki kadın cumartesi sabahı 3’te kız kardeşi ve Sergio’nun kayıp olduğuyla alakalı bir arama aldıklarını ardından evlerine gittiklerini söyledi. Simmons “Ne olduğunu bulacağız çünkü kız kardeşimin aramalara veya atılan mesajlara cevap vermemesi normal değil. Herkes cuma gününden sonra ona ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Geçen sabah onun kayıp olduğuyla alakalı bir arama aldım, eve geldim ve onu ölü buldum” dedi.

Aile üyeleri bir süredir oğul Sergio’dan da haber alamadıklarını doğruladı.

Amerikan futbolunun ilk açıkça eşcinsel oyuncusuAmerikan futbolunun ilk açıkça eşcinsel oyuncusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.