Polisçilik oynayan futbolcu gözaltına alındı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde trafik denetimi yaparken yakalanan Maltepesporlu futbolcu Sadettin K. gözaltına alındı. Futbolcu, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Spor 24 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Beyoğlu trafiğinde polisçilik oynadı gözaltına alındı.

Maltepespor forması giyen 26 yaşındaki futbolcu Sadettin K, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde trafikteki arabaları durdurur gibi yaptığı ve trafik denetimi yaparmışçasına davrandığı görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Bu hareketlerin ardından gözaltına alınan futbolcu emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Sadettin K, Beyoğlu’nun işlek yerlerinden Tarlabaşı Bulvarı’nda araçların arasına girerek kendini polis gibi gösterdi. Futbolcu, araçların içini cep telefonunun feneriyle gözetlerken o anları kaydetti ve sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde futbolcunun “Polisim, ehliyetinizi gösterin” dediği de duyuldu.

Görüntülerin kullanıcılar tarafından tepki çekmesiyle beraber şahıs saptandı ve adresi belirlendikten sonra evinde gözaltına alındı. Emniyete götürülüp ifadesi alınan Sadettin K. daha sonra serbest bırakıldı. 26 yaşındaki ismin Maltepespor’da orta saha bölgesinde görev aldığı, 6 kez Türkiye Kupası maçına çıktığı ve bu maçlarda gol ile asist katkısı olmadığı öğrenildi.

Rico: Uyandığımda tek düşündüğüm futbolduRico: Uyandığımda tek düşündüğüm futboldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.