Roma’da kötü gidişat devam ediyor: 4-1

Roma, Serie A'nın altıncı haftasında konuk olduğu Genoa deplasmanından boynu bükük ayrıldı. Mourinho'nun öğrencileri 4-1 mağlup oldu.

Spor 29 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Roma yine dağıldı.

Genoa, kendi evinde Roma’yı 4-1 gibi farklı bir skorla geçti. Bu maçın ardından 7 puanla 11. sıraya oturdu. Öbür tarafta Jose Mourinho’nun Roma’sında işler kötü gitmeye devam ediyor. 6 haftada yalnızca 1 galibiyet alabilen Roma 5 puanla 16. sırada.

Maça 5. dakikada adeta golle başlayan Genoa, Gudmundsson’la öne geçti. Böylelikle İzlandalı futbolcu bu sezon ilk defa golle tanıştı. 22. dakikada Spinazzola’nın asistini gole çeviren Cristante skora denge getirdi. İlk yarının sonuna kadar bastıran Roma, Genoa kalecisi Martinez’i aşamadı. Maça 11. dakikada oyuna giren Thorsby’nin pasını gole çeviren Retegui durumu 2-1’e getirdi ve Lacivert-Kırmızılıları soyunma odasına galip götürdü. 2. yarıya tempolu başlayan taraf Genoa oldu. 73. dakikada asistinin yanına bir de gol yazan Thorsby rakip Roma’yla farkı ikiye çıkardı. Golden 2 dakika sonra oyuna giren Junior Messias oyuna girdikten 4 dakika sonra sonra skoru tayin eden golü Roma filelerine bıraktı. 4-1 yenilen Roma bu sezondaki 3. mağlubiyetini aldı.

Inter maçı kaybetti ama koltuğu koruduInter maçı kaybetti ama koltuğu korudu

Serie A’de günün diğer sonuçları:

Frosinone – Fiorentina 1-1
Monza – Bologna 0-0

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.