Jason Derulo’ya taciz suçlaması

Jason Darulo'ya bir dönem arkadaşı olan Emeza Gibson'dan taciz suçlaması geldi. Derulo'nun kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Gibson, Amerikalı müzisyenden şikayetçi olup dava açtı.

Kültür Sanat 9 Ekim 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Amerikalı müzisyen Jason Derulo’ya arkadaşı tarafından taciz suçlamasıyla dava açıldı. Derulo kendisine uygunsuz teklifte bulunduğunu belirten Emaza Gibson, müzisyenden şikayetçi oldu. Amerikalı müzisyenin plak şirketinden albüm teklifi alan Gibson, bu süreçte Derulo’nun kendisine cinsel yakınlaşma girişimde bulunduğunu iddia etti. Yaşadıklarının kendisinde bir travma yarattığını belirten Gibson, ünlü müzisyene yönelik dava açtı.

‘Jason Derulo kötü niyetle yaklaştı’

NBC’ye konuşan Emaza Gibson olay nedeniyle büyük travma yaşadığını belirtirken Jason Derulo ise iddiaların tümünü reddetti. 25 yaşındaki Gibson, geçen hafta perşembe günü Los Angeles Yüksek Mahkemesi’nde 34 yaşındaki Derulo’ya karşı, kendisine “kötü niyetle” yaklaştığını söyledi.

Gibson’ın avukatı Ron Zambrano duruşmada yaptığı konuşmada müzisyen Jason Derulo’nun genç sanatçıya karşı davranışının kabul edilemez olduğu söyleyip “Sadece verdiği sözleri tutmamak ve sözleşmeleri ihlal etmekle kalmadı, aynı zamanda sektöre yeni girmeye çalışan bu genç kadına yönelik fiziksel zarar verme tehditleri ve vicdansız cinsel girişimleri de çirkin ve yasa dışıydı” dedi. Gibson, ödenmemiş ücretler, kazanç kaybı ve ertelenmiş tazminatın yanı sıra duygusal sıkıntı ve istihdam yardımları için ek tazminat talep ediyor.

Öte yandan Jason Derulo Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Her türlü tacize karşı duruyorum ve hayallerinin peşinden koşan insanları desteklemeye kararlıyım.Hayatımı olumlu yönde etkileyecek şekilde yaşamaya çalışıyorum, bu nedenle bu karalayıcı iddialar beni derinden rencide etti”

Kevin Spacey mahkemede bir kez daha aklandı, artık Hollywood kapıları açılabilirKevin Spacey mahkemede bir kez daha aklandı, artık Hollywood kapıları açılabilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler