Savaş basketbolu da vurdu: EuroLeague’den iki maça erteleme

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyinde en üst seviye organizasyonunu düzenleyen EuroLeague yönetimi İsrail takımları Maccabi Tel Aviv ve Hapoel Tel Aviv'in, Milano ve Wolves ekipleriyle oynayacakları maçlarının ertelendiğini açıkladı.

Spor 9 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
EuroLeague'den iki maça erteleme.

Hamas’ın İsrail’e saldırısı sonrası İsrail Devleti Filistin’e karşı savaş ilan etti. Ortadoğu’daki karışıklık son sürat devam ederken basketbol da savaştan nasibini aldı. EuroLeague yönetimi iki İsrail ekibinin maçını erteleme kararı aldı. Maccabi Tel Aviv’in EuroLeague ikinci hafta mücadelesinde Milano’ya konuk olacağı ve 12 Ekim’de oynanması planlanan maç ertelendi. Ayrıca EuroCup’ta Beşiktaş’la aynı grupta yer alan Hapoel Tel Aviv’in 11 Ekim Çarşamba günü Wolves’la oynayacağı maç da EuroLeague’in aldığı kararla ileri tarihte oynanacak.

Partizan’dan davet

EuroLeague’de mücadele eden ekiplerden Partizan, Maccabi için yardım teklifinde bulundu. Kulüp Başkanı Ostoja Mijailovic yaptığı açıklamada “Bu zor zamanlarda Sırp misafirperverliğiyle beraber antrenman sahalarının, konaklamanın ve spor salonlarının Maccabi’ye sunulabileceğini söylemek isteriz. İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz ve biz de yardım etmek için elimizden geleni yaparız” dedi.

Anadolu Efes sonunu getiremedi, Barcelona galibiyetle başladıAnadolu Efes sonunu getiremedi, Barcelona galibiyetle başladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.