Pogba’nın futbol hayatı bitebilir! Son savunma

Doping testinde sonucu pozitif çıkan Paul Pogba, futboldan 4 yıl men cezası alabilir. 30 yaşındaki ismin futbola veda etmesi gündemde.

Spor 15 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Paul Pogba'nın cezasını İtalyanlar açıkladı.

Doping testi 2 defa pozitif çıkan Paul Pogba, futboldan 4 yıl men cezası almakla karşı karşıya. Tuttosport’ta yer alan habere göre, Pogba’nın bu cezayı alırsa futbola 30 yaşında veda edecek.
Doping testi pozitif çıkan Paul Pogba’nın, avukatları aracılığıyla bir savunma yapması bekleniyor. Fransız futbolcunun, dopinge sebep olan maddeleri bilinçli bir şekilde almadığını savunması gelebilecek cezayı hafifletebilir.

Paul Pogba’nın herhangi bir ceza alması halinde kulübü Juventus, oyuncusunun sözleşmesini feshedebilir. Verilecek cezayı bekleyen İtalyan ekibi, Pogba’nın maaşında şimdiden dev bir kesintiye gitti.Pogba’nın 10 milyon euro civarı olan yıllık ücreti 40 bin Euro seviyesine indirildi. Buna göre yıldız orta saha, Juventus’tan aylık 2 bin euro kazanacak.

Juventuslu futbolcu Fagioli yanabilir! 3 yıl...Juventuslu futbolcu Fagioli yanabilir! 3 yıl…

Juventus ve Udinese’yi karşı karşıya getiren maçın ardından yapılan doping testlerinde Paul Pogba’nın sonucu pozitif çıkmıştı. Sonuca itiraz eden Pogba, bir kez daha test edilmesini istemişti. Tekrardan doping testi yapılan Fransız orta saha oyuncusunda yüksek oranda testesterona rastlandı.

Yine Pogba yine vukuat, doping testi pozitif çıktıYine Pogba yine vukuat, doping testi pozitif çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.