Nerede o eski Madonna? Az şarkı söyledi, gürültü cezası aldı

Madonna'nın heyecanla beklenen 'Celebration Tour' adlı turnesi sorunlarla başladı. Sahneye geç çıkan ve bu yüzden vaat edilen şarkılarının tümünü seslendiremeyen popun kraliçesi, Londra'daki konserinde bitiş süresini aşınca bu kez de 10 milyon liraya tekabül eden bir cezayla karşı karşıya kaldı.

Kültür Sanat 19 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Gecikmeli başlayan turnesiyle Madonna sevenlerine kavuştu. Ancak işler pek de yolunda gitmiyor gibi. Yaz aylarında geçirdiği rahatsızlık sonucu yoğun bakıma alınan ve bu nedenle konser takvimini ileri bir tarihe erteleyen müzisyenin turnesi sorunlu başladı. Londra’da cumartesi günü müzikseverlerin karşısına çıkan sanatçı, konserini erken bitirince tepkiyle karşılaşmıştı. Zira popun kraliçesi turne boyunca 40 şarkılık bir listeyle izleyicilerin karşısına çıkacağını duyurmuş ve büyük bir  heyecan yaratmıştı.

Madonna konseri için 44 bin ödeyenler mağdur

Sahnede kalış süresiyle hayranlarında hayal kırıklığı yaratan Madonna, Londra’da The Celebration Tour kapsamında O2 Arena’da verdiği konseri nedeniyle ceza ödemek zorunda kaldı. Pazar günü ikinci kez izleyicilerin karşısına çıkan 65 yaşındaki müzisyen, performansını 22.30’da bitirmesi gerekirken 23.00’te bitirince cezadan kurtulamadı. Sahneye geç çıktığı için konser programı sarkan müzisyen, belirtilen süreyi yarım saat aşmasına rağmen dört şarkısını eksik söyleyip sahneden ayrıldı. Bu tavrıyla yeniden tepki çeken müzisyen üstüne bir de 10 milyon liraya tekabül eden bir cezayla karşı karşıya kaldı.

Konserler konusunda bölgede uygulanan saat sınırını aşan Madonna, O2 Arena’daki ikinci performansı nedeniyle 300 bin sterlin ceza ödeyecek. Bu arada popun kraliçesini canlı canlı izlemek isteyen müzikseverlerde konser için ortalama 1300 sterlin yani 44 bin lira ödedi. Dün gece Londra’daki dördüncü performansının ardından müzisyen sırasıyla Belçika, Danimarka, İsveç, İspanya, Portekiz, Fransa, Almanya ve İtalya’da sahne alacak. Turne takviminde Türkiye yer almıyor. Müzisyen en son 2012 yılında İstanbul’da konser vermişti.

Müzik Radarı hatırlatır: Barış için söylenen şarkılarMüzik Radarı hatırlatır: Barış için söylenen şarkılar

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.