Igor Tudor İstanbul’a geldi: Beşiktaş iddialara tepki gösterdi

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor temsilcisiyle Türkiye'ye geldi. Birçok basın organında Beşiktaş'la görüşmek için geldiği belirtildi. Beşiktaş bu iddialara tepki gösterdi.

Spor 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Tudor İstanbul'a geldi, ortalık karıştı.

Beşiktaş’ta yarınki kritik derbi öncesi Igor Tudor krizi patlak verdi. Hırvat teknik direktör temsilcisiyle beraber İstanbul’a gelince birçok basın yayın organı deneyimli ismin Beşiktaş’a görüşeceğini yazdı. Ancak Beşiktaş Spor Kulübü bu iddiaları yalanladı. A Spor’a konuşan Ahmet Nur Çebi “Ben burada olduğum sürece, Igor Tudor ile çalışmayacağım. Bizim için gelmedi.” dedi. Beşiktaş’ın resmi hesaplarından yaptığı açıklamadaysa “Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır.” sözleri yer aldı.

Tudor’un çalıştığı dönemde ekibinde yer alan ve Karabükspor’la Galatasaray dönemlerinde de ekibinde olan Toni Modric ve Hari Vukas Burak Yılmaz’ın kulübesine kazandırılmıştı. Bu hamleler Tudor’un gelişi olarak yorumlanmıştı. Ancak Ahmet Nur Çebi Hürriyet’e basına açıklamada bunu yalanlamıştı ve yeni yönetimin teknik direktör seçmesinin daha etik olduğunu söylemişti. Buna rağmen Tudor İstambul’a geldi ve Beşiktaş’la görüşmelere başladı. Tudor geçmişte Galatasaray’ı da çalıştırmış ve 34 maçta 19 galibiyet 4 beraberlik 11 mağlubiyet almıştı.

Omar Colley: Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyisiOmar Colley: Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.