Çifte kumrular Monica Bellucci ve Tim Burton kırmızı halıda

İlk olarak aşıklar şehri Paris'te geçen 14 Şubat'ta el ele görüntülenen Monica Bellucci ve Tim Burton çifti ilk kez bir film festivalinin galasında birlikte görüntülendi. Roma Film Festivali'nin açılışında kırmızı halıda birlikte poz verdiler. Haliyle de basının ilgi odağı oldular.

Kültür Sanat 22 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

“Ben ona aşığım.” Bu sözler Fransa’da yayınlanan Elle dergisine röportaj veren Monica Bellucci’ye ait. Bu şanslı erkek ise artık herkesin bildiği üzere Tim Burton. İlişkilerini uzun süre saklayan çift ilk olarak geçen 14 Şubat’ta Paris’te görüntülenmişti. Ardından haklarındaki dedikodulara bir süre cevap vermeyen çift artık birlikte pozlar da veriyor. Bu ilke tanıklık ettiğimiz yer Roma Film Festivali’nin açılışı. Çift bu yıl 18.si düzenlenen festivalin açılış töreninde kırmızı halıda birlikte yürüdü ve objektiflere poz verdi.

Monica Bellucci ‘Beterböcek 2’de başrolde

Monica Bellucci başrolünde yer aldığı Manetti kardeşlerin yeni filmi ‘Diabollik 3’ filminin ilk gösterimine katılırken yanında yönetmen sevgilisi Tim Burton da vardı. İkili Burton’ın devam filmi ‘Beterböcek 2’ de de birlikte çalışıyor. Yapılan ilk açıklamaya göre film 6 Eylül 2024’te vizyona girecek.

Monicca Bellucci, Tim Burton’ın devam filmi ‘Beterböcek 2’de rol aldı.

Monica Bellucci dört ay önce Elle dergisine verdiği röportajda aşkı Tim Burton hakkında “Ne diyebilirim ki… Her şeyden önce iyi ki bu adamla tanışmışım. Bu hayatta çok nadir rastlanan karşılaşmalardan biri. Onu tanıyorum ve de seviyorum. Şimdi de yönetmen yönüyle tanışacağım. Bizim için başka bir macera başlıyor” demişti.

58 yaşındaki Monica Bellucci’nin 64 yaşındaki Amerikalı yönetmen Tim Borton ile 14 Şubat’tan bu yana birlikte olduğu düşünülüyor ama aslında çiftin tanışıklığı yıllar öncesine dayanıyor. İlk olarak 2006 yılında Cannes Film Festivali sürecinde tanışmışlardı. Bellucci o dönem Vincent Cassell ile evliyken Tim Burton da Helena Bonham Carter ile birlikteydi.

Taylor Swift belgeselinin ilk üç gün hasılatı 123.5 milyon dolarTaylor Swift belgeselinin ilk üç gün hasılatı 123.5 milyon dolar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.