Beşiktaş’ta seçim tarihi değişti

Beşiktaş Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’un 26 Kasım’da yapılacağı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde kurulun 3 Aralık’ta toplanacağı bildirildi.

Spor 31 Ekim 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta seçim tarihi değişti.

Beşiktaş, tartışmalarla dolu yaz transfer dönemini geçirdikten, stadyum isim sponsorluğu anlaşmasını uzun bekleyiş sonunda imzaladıktan ve 2023-24’e sportif açıdan sallantılı girdikten sonra seçim kararı aldı. Konferans Ligi’nde Lugano karşısında 2-0 öndeyken alınan 3-2’lik yenilgi Şenol Güneş’in istifasına ve yönetimin seçim kararı almasına yol açtı. İlk karar Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’un 10 Aralık’ta yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 17 Aralık’ta yapılacağı duyuruldu.

Ancak Beşiktaş Spor Kulübü dün akşam saatlerinde bu tarihin güncellendiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada “Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.” denildi. Olağan idari ve mali genel kurul toplantısının ise 25 Kasım Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamaması takdirde ise 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleşeceği kaydedildi.

Beşiktaş kafasını çalıştırdı, üç puanı kaptıBeşiktaş kafasını çalıştırdı, üç puanı kaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.