Cinayet yetmedi, katili gasp ele verdi: Cesedi mezar taşıyla örtmüş

İstanbul, Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı’nda güvenlik görevlileri öldürülmüş ve üzerine mezar taşı konulmuş bir erkek cesedi buldu. Polis incelemenin ardından ölen kişinin kimliğini belirledi. Katil ise cinayetin ardından bir genç kızı gasp etti. Genç kızın ifadesi ile yakalandı.

Gündem 1 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul’da, Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı’nda önceki gün dehşet verici bir olay yaşandı. Güvenlik görevlisi öldürülüp üstüne mezar taşı örtülmüş bir erkek cesedi görüp polise haber verdi. Mezarlığa gelen polis dövülüp bıçaklanarak öldürülen kişinin kimliğini Kazım Yavaşçı olarak belirledi.

Ardından çalışma başlatan Üsküdar Asayiş Büro Amirliği ekipleri güvenlik görevlilerinden aldığı bilgilerle bölgede dolaşan şüpheli bir kişinin eşkalini saptadı.

Mezarlıkta katliam gibi kaza: Kamyon cenaze törenine daldı, 5 ölüMezarlıkta katliam gibi kaza: Kamyon cenaze törenine daldı, 5 ölü

Polis eşkal doğrultusunda mezarlık bölgesi yakınında gaspa uğrayan bir genç kızın ifadesine başvurdu. Genç kızı gasp eden şüpheli Tayfun Akdağ yakalandı. Ardından da şüphelinin mezarlıkta cesedi bulunan Kazım Yavaşcı cinayetinin zanlısı olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Akdağ cinayeti itiraf etti. Akdağ’ın “Konuşurken tartıştık. Küfür etmeye başlayınca önce darp ettim. Sonra da bıçakla öldürdüm” dediği öğrenildi. Cinayeti itiraf eden Akdağ tutuklanarak cezaevine gönderildi.

70 günlük mezara ayı saldırısı: Oğlunun kabrini görünce bayıldı70 günlük mezara ayı saldırısı: Oğlunun kabrini görünce bayıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.