Beşiktaş deprem bölgesine ‘Bırakmam seni’ diyor

Beşiktaş, "Bırakmam Seni Türkiyem" yardım kampanyası kapsamında, taraftarların ve vatandaşların bağışlarıyla yapımı tamamlanan Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun açılış töreni gerçekleştirdi.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'tan bir okul açılışı daha.

Beşiktaş, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışmalara devam ediyor. Perşembe günü Adıyaman Besni’de ve Kahramanmaraş Pazarcık’ta okul açılışları yapan Beşiktaş, son olarak Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu’nun açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi “Beşiktaş, sportif başarının yanı sıra sosyal sorumluluklarını yerine getirmesini çok iyi bilen bir camiadır. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Depreme hazır ve tedbirli olmalıyız. Depremin ardından stadımızı yardımseverlere açtık. Gelen yardımları deprem bölgesine gönderdik. Beşiktaş dernekleri Anadolu’nun her yerinde var. Derneklerimizin sayesinde yardımlar yerlerine ulaştı. Milletimizin zor günlerde birlik içinde olabildiğini ispat ettik. Çocuklar geleceğimizdir. Yardımların yerlerine ulaşması için yardımcı olan camiamızın mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Beşiktaş'tan Yakup Arda'ya profesyonel sözleşmeBeşiktaş’tan Yakup Arda’ya profesyonel sözleşme

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.