Türkiye Kupası’nda çeyrek final hakemleri açıklandı

Türkiye Kupası'nda bu hafta içi oynanacak çeyrek final maçlarını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Spor 26 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
29. hafta hakemleri açıklandı.

Futbol Federasyonu hafta içi mesaisinde görev yapacak hakemleri açıklandı. Türkiye Kupası’nda sona gelinirken sekiz takımın yarı finale çıkmak için kozlarını paylaşacakları çeyrek final aşamasında düdük çalacak isimler belli oldu.

Yarın akşam 20.45’te Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe mücadelesini Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek daha önce kariyeri boyunca dokuz Fenerbahçe maçı yönetirken Kanarya bu maçların altısını kazandı, üçünde berabere kaldı. Bu sezon yönettiği iki maçtan birinde Fenerbahçe sahasında Sivasspor’u 4-1 yendi, Samsunspor’la 1-1 berabere kaldı. Şimşek’in daha önce yönettiği 11 Ankaragücü maçındaysa başkent ekibi beş kez kazandı, iki kez beraber kaldı, dört kez yenildi. Ankaragücü Şimşek’in yönettiği son beş maçta galibiyet alamadı.

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: İrfan Can iki hafta yok!Fenerbahçe’den sakatlık açıklaması: İrfan Can iki hafta yok!

Çarşamba günü oynanacak iki maçtan ilki Trabzon’da Trabzonspor’la Başakşehir arasında. 17.30’da başlayacak karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam. Deneyimli hakem daha önce dört Trabzonspor maçında görev aldı. Bordo-mavililer bu karşılaşmalarda iki galibiyet alırken iki kez yenildi. Sağlam, dört Başakşehir maçına çıktı ve İstanbul ekibi bu karşılaşmaların birini kazanırken üçünde yenildi. Başakşehir’in geçen sezon Türkiye Kupası’ndaki final yolculuğunda deplasmanda Galatasaray’ı 3-2 yendiği maçta da Sağlam görev yapmıştı.

Onur Göçmez: Icardi'nin hareketini montaj diyerek örtmeyizOnur Göçmez: Icardi’nin hareketini montaj diyerek örtmeyiz

Çarşambanın kapanış maçı 20.45’te Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş ve Konyaspor arasında oynanacak maçla yapılacak. Bu maçı Ali Şansalan yönetecek. Ali Şansalan daha önce 16 Beşiktaş maçında düdük çaldı. Bu maçlardan 10’unu Beşiktaş kazandı, dört maç berabere bitti, siyah beyazlılar iki kez yenildi. Şansalan son yönettiği Beşiktaş maçı Sivasspor’un 1-0 kazandığı mücadeleydi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar karşılaşma sonu hakem yönetimi hakkında sert açıklamalar yapmıştı. Deneyimli hakem daha önce 13 Konyaspor maçında görev yaparken İç Anadolu ekibi bu karşılaşmalarda dört galibiyet, dört beraberlik, beş yenilgi aldı.

Çeyrek final aşamasının son maçı perşembe akşamı Rams Park Stadyumu’nda Galatasaray ve Karagümrük arasında oynanacak. Arda Kardeşler, 20.45’te başlayacak maçın hakemi olacak. Kardeşler’in yönettiği 18 maçta Galatasaray 10 galibiyet, üç beraberlik, beş mağlubiyet aldı. Arda Kardeşler’in yönettiği maçlarda Karagümrük’ün karnesiyse iki galibiyet, iki beraberlik, dört yenilgi şeklinde.

Mehmet Büyükekşi 'kare as'ı tamamladı... Galatasaray da 'istifa' dediMehmet Büyükekşi ‘kare as’ı tamamladı… Galatasaray da ‘istifa’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.