Beşiktaş yönetimindeki Onur Göçmez Bandırmaspor’daki başkanlık görevini bıraktı

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor Kulübü Başkan Onur Göçmez'in görevinden ayrıldığını açıkladı. Göçmez Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın yönetiminde yer alıyordu.

Spor 21 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Bandırmaspor'da Onur Göçmez dönemi resmen sona erdi.

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim kurulunda yer alan isimlerden Onur Göçmez Bandırmaspor’daki başkanlık görevinden ayrıldı. TFF 1. Lig kulübünden yapılan açıklamada Göçmez yerine başkanlığa Gürel Soylu’nun geldiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada “Gürel Soylu başkanlığında mevcut yönetim kurulumuz görevine devam edecek olup şehrin dinamikleri ile eşgüdümlü olarak tesisleşme yatırımlarını hız kesmeden sürdürecektir. Sezon başında konulan sportif hedeflere ulaşmak için de topyekün mücadele edilecektir” dendi. Öte yandan Göçmez’in kulübe desteğinin süreceğine “Sayın Onur Göçmez, 20 Şubat 2024 tarihi itibarıyla Bandırmaspor Kulüp yönetiminden ayrılmıştır. Sayın Göçmez, Onursal Başkan olarak geçmişte olduğu gibi desteklerine devam edecektir” sözleriyle değinildi.

2017’den bu yana Beşiktaş Kongre Üyesi olan Göçmez Bandırmaspor’un Galatasaray’a elendiği kupa mücadelesi ardından “VAR’daki hakemler koskoca bir hayali yerle bir etti” diyerek eleştiride bulunmuş ve PFDK tarafından 100 bin TL cezaya çarptırılmıştı. Bandırmaspor bu sezon şu ana kadar topladığı 36 puanla 1. Lig’in altıncı sırasında yer alıyordu. Takım son olarak play-off yolundaki direkt rakibi Gençlerbirliği’ni 1-0 yenmişti.

PFDK'den 'umudu yerle bir olan' başkana 100 bin lira cezaPFDK’den ‘umudu yerle bir olan’ başkana 100 bin lira ceza

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.