PFDK’den ‘umudu yerle bir olan’ başkana 100 bin lira ceza

Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray-Bandırmaspor maçından sonra VAR kararlarını "Koskoca bir hayali, bir umudu yerle bir etti VAR'daki hakemler" diyerek eleştiren Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez 100 bin lira ceza aldı.

Spor 14 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Bandırmaspor başkanına PFDK'den para cezası geldi.

Galatasaray Türkiye Kupası son 16 turu maçında sahasında Bandırmaspor’u 4-2 yendi. Ancak 3-0 olduktan sonra Bandırma iki gol atarak oyuna ortak olmuştu. 3-1’den sonra bir golü VAR’dan ofsayt gerekçesiyle dönen konuk takım Galatasaray’ın da VAR müdahalesiyle penaltı kazandığı mücadelede kupaya veda eden ekip olmuştu. Karşılaşmanın ardından TFF 1. Lig’de mücadele eden kulübün başkanı Onur Göçmez “Koskoca bir hayali, bir umudu yerle bir etti VAR’daki hakemler” diyerek hakem yönetimini eleştirmişti.

Bu açıklamanın cezası açıklandı. PFDK Göçmez’e 100 bin lira ceza verdi. Öte yandan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçından sonra PFDK’ye sevk edilen Fenerbahçe’ye de  taraftarın neden olduğu saha olayları sebebiyle 112 bin lira, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle de 240 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Galatasaray - Sparta Prag maçına İspanyol hakemGalatasaray – Sparta Prag maçına İspanyol hakem

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.