Galatasaray – Sparta Prag maçına İspanyol hakem

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Sparta Prag'ı ağırlayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılıların Avrupa'nın iki numaralı kupasında çıkacağı maçın hakemi Alejandro Hernandez oldu.

Spor 13 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
İspanyol Alejandro Hernandez, Galatasaray - Sparta Prag maçının hakemi oldu

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 15 Şubat Perşembe günü oynanacak Galatasaray-Sparta Prag maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Sarı-kırmızılı ekibin Çekya temsilciyle oynayacağı mücadelede Hernandez’in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alejandro Muniz Ruiz.

Türkiye Kupası'nda devlerin final yolu belli olduTürkiye Kupası’nda devlerin final yolu belli oldu

Geçmişte iki Galatasaray maçında düdük çaldı

UEFA tarafından Galatasaray – Sparta Prag maçına atanan 41 yaşındaki hakem daha önce iki kez sarı-kırmızılıların maçını yönetti. 21 Temmuz 2021 tarihinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV Eindhoven’ın 5-1 kazandığı karşılaşmada düdük çalan İspanyol o sezonun devamında yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam eden Galatasaray’ın Roma deplasmanında Lazio ile 0-0 berabere kaldığı maçta da görev almıştı.

İspanyol hakem bu sezon Galatasaray’ın da bulunduğu Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki Bayern Münih – Kopenhag maçında VAR’da görev almıştı. Fransız kadın hakem Stephanie Frappart’ın kararlarının damga vurduğu mücadeleden Kopenhag bir puanla ayrılmayı başarmıştı.

Galatasaray ve Sparta Prag’ı karşı karşıya getirecek karşılaşma 15 Şubat Perşembe akşamı Seyrantepe’de oynanacak. Mücadele 20:45’te başlayacak.

Galatasaray Eryaman Stadı için topu TFF'ye attı: Vebali bize aitGalatasaray Eryaman Stadı için topu TFF’ye attı: Vebali bize ait

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.