İşte Süper Lig’de 33. hafta hakemleri

Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray'ın Pendikspor'u ağırlayacağı maçta Direnç Tonusluoğlu, Fenerbahçe'nin Sivasspor'a konuk olacağı maçta Cihan Aydın düdük çalacak.

Spor 18 Nisan 2024
İşte önümüzdeki hafta sonu maçları yönetecek hakemler.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı iyiden iyiye kızıştı. Son altı haftaya girerken zirvedeki Galatasaray ve ikinci sıradaki Fenerbahçe’yi yalnızca iki puan ayırıyor. Bu büyük çekişmede hakemler çok tartışılıyor. TFF 33. haftadaki zorlu maçlarda sorumluluk alacak hakemleri açıkladı.

Lider Galatasaray’ın pazar akşamı saat 19.00’da Pendikspor’u konuk edeceği maçı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu bundan önce sadece bir kez Galatasaray maçı yönetti. Hakemin 2020-21 sezonu Türkiye Kupası maçında yönettiği Darıca Gençlerbirliği mücadelesini Galatasaray 1-0 kazanmıştı.

87 puanlı Galatasaray’ı 85 puanla takip eden Fenerbahçe’nin pazartesi akşamı 20.00’de Sivasspor’a konuk olacağı maçtaysa Cihan Aydın görev alacak. Aydın Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı ağırladığı karşılaşmada görev almıştı. Duraklama anlarında Fenerbahçe lehine çalınan penaltı tartışma konusu olmuştu. VAR’ın uyarısı sonrası ekrana giderek penaltı kararı veren Aydın daha sonra basına sızan eğitim toplantısında Hugh Dallas’la aralarındaki diyalogla gündem olmuştu. Aydın geçen hafta da Galatasaray’ın Alanayspor’u 4-0 mağlup ettiği deplasman maçında görev almıştı. Aydın bugüne kadar Fenerbahçe’nin üç maçını yönetti bu üç maçtan da Fenerbahçe galip ayrıldı. Aydın’ın yönettiği tek Sivasspor maçından da Yiğidolar galip ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının tarihi ve saati belli olduFenerbahçe-Beşiktaş maçının tarihi ve saati belli oldu

İşte 33. haftanın hakemleri:

19 Nisan Cuma
20.00: Beşiktaş-MKE Ankaragücü: Bahattin Şimşek

20 Nisan Cumartesi
13.30: İstanbulspor-Fatih Karagümrük: Burak Şeker
16.00: Konyaspor-Alanyaspor: Oğuzhan Çakır
19.00 Samsunspor-Adana Demirspor: Murat Erdoğan
19.00 Kayserispor-Trabzonspor: Çağdaş Altay

21 Nisan Pazar
13.30: Başakşehir-Rizespor: Arda Kardeşler
19.00: Antalyaspor-Hatayspor: Abdulkadir Bitigen
19.00: Galatasaray-Pendikspor: Direnç Tonusluoğlu
19.00: Gaziantep FK-Kasımpaşa: Kadir Sağlam

22 Nisan Pazartesi
20.00: Sivasspor-Fenerbahçe: Cihan Aydın

TFF başkanlığı üçüncü aday: İbrahim HacıosmanoğluTFF başkanlığı üçüncü aday: İbrahim Hacıosmanoğlu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.