Messi de e-spor trenine atladı

8 kez Altın Top sahibi Lionel Messi, Arjantinli eski meslektaşı Sergio Kun Agüero’nun kurduğu KRÜ e-spor takımının ortağı oldu.

Spor 10 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Leo Messi de E-Spor alemine atıldı.

Sergio Agüero İngiliz futboluna damga vurduktan sonra Barcelona’ya transfer oldu ancak sakatlıklar yakasını bırakmayınca futbola veda etmek durumunda kaldı. Arjantinli 2020’de kurduğu e-spor takımının üzerine eğildi. FIFA, League of Legends, Valorant, Rocket League gibi dünyaca ünlü oyunlar üzerine faaliyet gösteren takım birçok başarıya ulaştı.

Takım bir önemli adım daha attı. Agüero, yakın dostu ve futbol efsanesi Lionel Messi’nin takıma ortak olduğunu açıkladı. Messi, son olarak 8. Altın Top’unu kazanmış ve Inter Miami ile başlayacağı yeni sezon öncesi tatile çıkmıştı. Agüero bu ortaklığı duyurduğu videoda “Artık 2 kişiyiz. Yeni bir platformda ve yeni zorluklara karşı kulübü Leo ile paylaştığım için mutluyum. Onun KRÜ’nün bir parçası olması gurur. O tarihin gördüğü en iyi futbolcu ve aynı zamanda iyi bir arkadaş” dedi. Tanıtım videosunun sonunda ekrana gelen Leo Messi de videoyu “Haydi oynayalım” diyerek kapadı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.