Şırnak’ta büyük acı: Yangında 1 çocuk öldü, 3 çocuk ağır yaralandı

Şırnak’ta bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında 14 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi, 3 çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gündem 13 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Şırnak’ta, bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında H.T. (14) yaşamını yitirdi, 3 çocuk ağır yaralandı.

Yangın, dün öğleden sonra Cumhuriyet Mahallesi 513’üncü sokaktaki TOKİ AB5-6 blokta meydana geldi. Apartmanın kazan dairesinde, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangında yaralanan 4 çocuk, Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hastanedeki yaralı çocuklardan H.T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan 3 çocuk ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Valilik: Yakından takip ediyoruz

Konuyla ilgili valilikten yapılan açıklamada yangına ivedilikle müdahale edildiği, yaralıların Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği ve yaşanan olayla ilgili valiliğin incelemelerinin devam ettiği ifade edilerek, “Şırnak Valiliğimiz, süreçle ilgili yürütülen çalışmaları bizzat yakından takip etmektedir. Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi. (DHA)

Seyir halindeki yolcu otobüsünde yangın çıktıSeyir halindeki yolcu otobüsünde yangın çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.