Rakibini boğazlayan Draymond Green’in cezası belli oldu

Golden State Warriors’ın Minnesota Timberwolves’u ağırladığı maçta çıkan tartışmada Rudy Gobert’i kafa kola alan Raymond Green’e NBA yönetimi tarafından 5 maç ceza verildi.

Spor 16 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Green'in boğazlama cezası belli oldu.

NBA’de karma dövüş sanatları kafesinde ortaya çıkacak görüntüleri aratmayan bir kavga yaşandı. Golden State Warriors’ın Minnesota Timberwolves’u konuk ettiği maçın henüz 2. dakikası geride kalmamışken Klay Thompson ve Jaden McDaniels fiziksel itişmeye varan bir tartışmaya tutuştu.

Olay yerine giden Rudy Gobert’e Draymond Green müdahale etti. Green rakibini kafa kola alarak yere yatırırken iki Timberwolves oyuncusu ve Warriors koç ekibi Green zar zor ayırdı. Olayın üstüne Green, Thompson ve McDaniels oyundan atıldı.

Halil Umut Meler'in kulakları çınladı! NBA'de Oosterwolde vakasıHalil Umut Meler’in kulakları çınladı! NBA’de Oosterwolde vakası

NBA yönetimi olayla alakalı cezaları açıkladı. Draymond Green’e 5 maç ceza verildi. Green cezası nedeniyle forma giyemeyeceği bu maçlardan ötürü 769 bin 970 dolar kaybedecek. Olaya karışan diğer isimler Klay Thompson, Rudy Gobert ve Jaden McDaniels’a ise 25’er bin dolar para cezası verildiği açıklandı. NBA’den yapılan duyuruda Green’in ceza süresinin uzun olmasının daha önceki sportmenlik dışı hareketlerinin de etkisi olduğu belirtildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.