Beşiktaş’a Bailly’den bir kötü haber daha

Beşiktaş Kulübü, stoper mevkisinde görev alan Fildişi Sahilli futbolcu Eric Bailly'nin sakatlık yaşadığını ve oyuncunun tedavisine başlandığını belirtti.

Spor 24 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta Eric Bailly tekrar sakatlandı.

Eric Bailly Beşiktaş’a transfer olurken hakkındaki en büyük soru işareti sakatlık geçmişiydi. Bailly Manchester United kadrosuna büyük beklentilerle katılmış ancak burada bekleneni sakatlıkları dolayısıyla verememişti. Oyuncu sezon başında katıldığı Beşiktaş’ta üçüncü kez sakatlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Eric Bailly’nin yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir” denildi.

 


Oyuncunun tedavi sürecine başlandığı kaydedilirken bundan e2 hafta sonra Fenerbahçe’ye karşı oynanacak derbi karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacak.

Bailly daha önce Beşiktaş kariyerinde hamstring, boyun ve omuz sakatlığı yaşadı. Fildişili sakatlıkları nedeniyle bu sezon 5 maç kaçırdı. United kariyerinde kas ve diz sakatlıklarıyla uzun süre sahalardan uzak kalan isim 2016-17 sezonunda üst üste 24 maça başladıktan sonra bu anlamda kariyerinin en uzun serisi 11 maçta kaldı. Bailly Beşiktaş formasıyla bu sezon 7 maçta 447 dakika forma giydi ve gol katkısı veremedi. Oyuncu Antalyaspor maçının ilk yarısının sonunda Tayfur Bingöl’le yaşadığı tartışma sonrası Burak Yılmaz tarafından oyundan alınmış, sakatlığı olmadığı halde o karşılaşmayı da tamamlayamamıştı.

Beşiktaş’taki tek sakatlığı bulunan isim Bailly değil. Takımdan yapılan açıklamada Jean Onana, Yakup Arda Kılıç ve Milot Rashica gibi isimlerin de tedavilerinin devam ettiği açıklanmıştı. Golcü Vincent Aboubakar, Samsunspor maçında sahada olacağını belirtmişti.

Beşiktaş’ta 3 sakatlık birdenBeşiktaş’ta 3 sakatlık birden

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.