Trabzonsporlu futbolcular acıkınca ne mi olur? Hesap pipetlerin altında

Sivasspor deplasmanına çıkan Trabzonsporlu futbolcular maç sonrası kendilerini Trabzon'a götürecek uçağın rötar yapmasıyla acıktı. Futbolcular kapalı olan kantinden yiyecek alıp hesabı pipetlerin altına bıraktılar.

Spor 29 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Trabzonsporlu futbolculardan anlamlı davranış.

Sivasspor ve Trabzonspor son derece soğuk hava altında karşı karşıya geldiler. Maç 3-3 beraberlikle sona erdi. 22.00 sularında biten maçın ardından Trabzonspor kafilesi 23.15’te havaalanına vardı. Kendilerini Trabzon’a götürecek uçağı bekleyen kafile pistteki buzlanma nedeniyle 02.00’ye kadar alanda kaldı. Bu durum bazı futbolcuların acıkmalarına neden oldu.

Trabzonspor resmi hesabından yapılan paylaşımda futbolculardan Enis Destan “Sivas maçından sonra saat 23.15 gibi havalimanına vardık. Şu an saat 02.00’ye geliyor ve hala uçağı bekliyoruz. Çünkü burada çok buzlanma var.” dedi.

Sivas’ın soğuğunu goller ısıttı, düellodan kazanan çıkmadıSivas’ın soğuğunu goller ısıttı, düellodan kazanan çıkmadı

Enis karınlarını kantinde doyurduklarını “Görevliler de karları temizlemeye çalışıyor. Bizim de karnımız acıktı tabii ki normal olarak. Ben içeriye girip havalimanı kantininden bir şeyler aldım. Ben alırken kapalıydı. Eren de oradaya güzel bir not bıraktı. Paralarını da bıraktık. İnşallah haklarını helal ederler” sözleriyle anlattı.

Sol bek Eren Elmalı ise “İyi akşamlar. Çok acıktığımız için birkaç parça çikolata ve bisküvü aldık. Parayı pipetlerin altına bıraktık. Hakkınızı helal edin. Eren Elmalı-Trabzonspor” diye not bırakarak hesabı ödedi.

 

Trabzonsporlu futbolcuların not bıraktığı kafeterya işletmecisi ise daha sonra Anadolu Ajansı’na konuşarak “Trabzonspor tekrar buraya geldiği zaman imza attıracağız, kendileri ile görüştük. Bu notu çerçeveletip hatıra diye asacağız. Kat kat helali hoş olsun, çok mutlu olduk.” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.