Fenerbahçe ile A Spor arasında ‘balon’ krizi

A Spor yorumcusu Ozan Zeybek'in programda balon şişirip patlatarak Fenerbahçe'ye benzetmesi üzerine sarı lacivertlilerden çok sert bir açıklama geldi. Zeybek, ekrandan özür diledi.

Spor 3 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Ozan Zeybek, Fenerbahçe'den özür diledi.

A Spor’da yayınlanan programda yorumcu Ozan Zeybek, eline bir balon alıp şişirerek, “Fenerbahçe iyi oynuyordu, iyi teknik adam var diye bir tane algı oluşturuldu. Böyle bir balon gibi şişirildi” ifadelerini kullanarak elindeki balonu şişirdi ve patlattı.

Fenerbahçe’den açıklama: Haddini aştı

Ozan Zeybek’in bu hareketinden sonra Fenerbahçe, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, “A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Ozan Zeybek isimli bu şahıs ekrandan sergilediği tavırla haddini ve sınırını fazlasıyla aşmıştır” denildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe sahada değerini gösteremediBeşiktaş ve Fenerbahçe sahada değerini gösteremedi

‘Özür dilenmedikçe tesislere A Spor yasağı’

Açıklama şöyle devam etti: “Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendiremeyeceğimiz, tam olarak haddini aşan bu tavırdan hareketle; aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.”

Ozan Zeybek özür diledi


Fenerbahçe’nin açıklamasından sonra Ozan Zeybek A Spor’da katıldığı programda sarı lacivertlilerden özür diledi. Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Zeybek, “Türkiye’nin en büyük camialarından biriyle bu duruma düşmek çok üzücü. Kendi camiamı üzdüysem canı gönülden özür dilerim. Hakaret varsa hukukta hesap vermeye hazırım. Biz bazen eleştiri dozunu kaçırıyor olabiliriz, bazen konuştuklarımız bazı kesimlerimi rahatsız ediyor olabilir ben Fenerbahçe menfaatleri için konuşan biriydim… Her zaman da öyleolacağım. Benim konuşmalarımın 3000 kişilik bu plazayı bağlayacağını düşünmüyorum.”

Fenerbahçe’de Ali Koç ve yönetimden Samandıra’ya ziyaretFenerbahçe’de Ali Koç ve yönetimden Samandıra’ya ziyaret

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.