Murat Sancak: Play-off adil değil

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sancak yeni teknik direktörün Galatasaray maçına yetişmesinin zor olduğunu söylerken play-off sisteminin adil olmadığını belirtti.

Spor 6 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Murat Sancak play-off sistemiyle alakalı düşüncesini açıkladı.

Adana Demirspor son Süper Lig maçında Samsunspor’a sahasında 3-2 yenildi. Bu mağlubiyet Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert’in sonu oldu. Kluivert Süper Lig’de görevinden ayrılan 13. teknik direktör oldu. Başkan Murat Sancak hem bu konuda hem de futbol gündemini son günlerde meşgul eden, TFF’nin açıklaması sonrası iyice tartışılan play-off sistemiyle alakalı konuştu.

Sancak “Şu anda temasta olduğumuz 2-3 teknik direktör var. Yabancı hocalarla görüşüyoruz. Tercihimiz şu anda yabancıdan yana. Galatasaray maçına muhtemelen yetişmez. Serkan Damla hocamızla çıkacağız.” dedi.

TFF Play-off fitilini ateşlediTFF Play-off fitilini ateşledi

Sancak play-off sistemiyle ilgili olarak da “Play-Off’u doğru bulmuyorum. Sen 38 maç oynayacaksın, lider bitireceksin. Sonra ilk 6’da oynayan takımlardan birisi şampiyon olabilecek. Hiç adaletli değil.” sözlerini söyledi.

'Süper' teknik direktörler mezarlığı... Patrick Kluivert de gitti‘Süper’ teknik direktörler mezarlığı… Patrick Kluivert de gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.