Kusursuz Fenerbahçe’de şok ayrılık

Çıktığı son 51 resmi karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda genel menajer Arzu Özyiğit görevinden ayrıldı.

Spor 8 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de Arzu Özyiğit görevinden ayrıldı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı son yılların en dominant takımı oldu. Sarı-lacivertli ekip çıktığı son 51 karşılaşmayı kazanırken bu süreçte Süper Lig, EuroLeague Kadınlar, FIBA Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Bu sezona da kusursuz başlayan Kanarya hem lig hem Avrupa’da yoluna doludizgin devam ediyor.

Bu kusursuz süreç içinde şok bir ayrılık haberi geldi. Başarılarda payı olan şubenin genel menajeri Arzu Özyiğit’in görevinden ayrıldığı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada “2019’dan bu yana Kulübümüzün Kadın Basketbol Şubesinde genel menajerlik görevini üstlenen Arzu Özyiğit, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızdaki görevinden ayrılmıştır. Ülke basketboluna ilkleri yaşatan Takımımızın ilk EuroLeague Women, ilk FIBA Süper Kupa şampiyonluklarının da mimarlarından biri olmayı başaran Arzu Özyiğit’e bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.