Bayern Münih paramparça oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih, deplasmanda Eintracht Frankfurt'a 5-1 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini Eintracht Frankfurt'a aldı.

Spor 10 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Bundesliga’da 14. hafta karşılaşmasında Eintracht Frankfurt, Bayern Münih’i konuk etti. Ev sahibi takım 12’de Omar Marmoush, 31’de Eric Ebimbe ve 36. dakikada Hugo Larsson’ın golleriyle 3-0 önde geçti. Bayern Münih 44. dakikada Joshua Kimmich’in golüyle farkı ikiye indirdi ve ilk yarı 3-1 bitti.

Eintracht Frankfurt 50. dakikada Eric Ebimbe ve 60. dakikada Ansgar Knauff’un golleriyle skoru 5-1’e getirdi ve maç da bu skorla sona erdi. Bundesliga’da haftaya ikinci sırada giren Bayern Münih 32 puanda kalırken Eintracht Frankfurt puanını 21’e yükseltti.

Dortmund evinde kayıp

Bundesliga’nın diğer önemli maçında Borussia Dortmund ile Leipzig karşı karşıya geldi. 32’de Bensebaini’nin kendi kalesine attığı golle Dortmund 1-0 geriye düştü. 45+6. dakikada ev sahibi Süle ile eşitliği buldu. İkini yarıya Leipzig hızlı başladı. Baumgartner ve 90+1’de Poulsen golleriyle konuk takım 3-1’i buldu. Dortmund’da Fülkurg’un 90+3’te attığı gol takımına yetmedi ve maçı 3-2 Leipzig kazandı. Dortmund bu sonuçla 25 puanda kaldı. Leipzig ise 29 puana yükselerek 4. sıraya yerleşti.

Aston Villa sol şeride geçti, Liverpool liderliğe yükseldiAston Villa sol şeride geçti, Liverpool liderliğe yükseldi

Bundesliga’da günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle…

Unuon Berlin – Mönchengladbach 3-1

Werder Bremen – Ausburg 2-0

Wolfsburg – Freiburg 0-1

Heidenheim – Darmstadt 3-2

Hoffenheim – Bochum 3-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.