Kopenhag – Galatasaray maçını Orsato yönetecek

Şampiyonlar Ligi A Grubu son haftasında Kopenhag ve Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Spor 11 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Kritik maçta Orsato düdük çalacak.

Galatasaray önümüzdeki salı akşamı 23.00’de Kopenhag’la karşılaşacak. Danimarka’nın başkentindeki Parken Stadyumu’nda oynanacak maçta Daniele Orsato düdük çalacak. Orsato’nun yardımcıları Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini olacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Michael Fabbri yapacak.

Galatasaray karşılaşmayı kazanması halinde son 16 turuna kalacak. beraberlik ve mağlubiyet halinde Manchester’da aynı saatte oynanacak Manchester United-Bayern Münih maçının sonucuna göre Avrupa macerası devam edecek. Orsato bugüne kadar Galatasaray’ın 2 maçını yönetti. Bu maçlarda Galatasaray sahasında Barcelona’ya 2-1 ve Real Madrid’e 1-0 yenildi. Orsato, Milli takımın 3 maçını yönetti, ay-yıldızlılar bu maçlarda 2 kez mağlup oldu 1 kez berabere kaldı. Başakşehir’in Kopenhag maçını yöneten Orsato Athletic Bilbao Trabzonspor maçında da düdük çaldı. Başakşehir 3-0 kaybederken Trabzon 0-0 berabere kaldı. Türk takımlarının Orsato yönetiminde tek galibiyetini Fenerbahçe, Atromitos deplasmanında 1-0’la aldı.

Kopenhag polisinden Galatasaray maçına özel uygulamaKopenhag polisinden Galatasaray maçına özel uygulama

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.