NBA’de yumruk vakası: Olayların adamı Green sahnede

NBA’de dün gece oynanan Golden State Warriors Phoenix Suns maçında Draymond Green’in Jusuf Nurkic’e yumruğu gündem oldu. Green bu sezon Timberwolves maçında Rudy Gobert’in boğazını sıktığı için beş maç ceza almıştı.

Spor 13 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Draymond Green süresiz uzaklaştırma aldı.

NBA’in olay adamı Draymond Green yine sahnede. Golden State Warriors’ın all-star forveti Phoenix Suns’ın Boşnak pivotu Jusuf Nurkic’e yumruk attı. Green olayın ardından oyundan atıldı.

Draymond bu sezon daha önce Minnesota Timberwolves ile oynanan maçın hemen başında Rudy Gobert’in boğazına sarılmış ve o gün de oyundan atılmış daha sonra beş maç ceza almıştı. Green’in Nurkic’e yaptığı hareket sonrası ceza alıp almayacağı merak konusu.

Green’in yaptığı hareketin gölgelediği ancak büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Kevin Durant’ten yoksun Suns 119-116 kazandı. Phoenix’te Devin Booker 32 sayı 7 asist üretirken Nurkic 17 sayı 13 ribauntla oynadı. Bir diğer yıldız Bradley Beal 16 sayı attı. Warriors cephesinde Curry 24’te 8 gibi verimsiz bir hücum performansıyla 24 sayı attı.

NBA tarihindeki ilk sezon içi turnuvasının galibi LakersNBA tarihindeki ilk sezon içi turnuvasının galibi Lakers

Gecenin bir diğer heyecanlı maçında Dallas Mavericks Sezon İçi Turnuvası galibi Los Angeles Lakers’ı konuk etti. Yıldız basketbolcu Kyrie Irving’in sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta Luka Doncic devleşti. Sloven yıldız takımının 127-125 galip geldiği mücadelede 33 sayı ve 17 asistle oynadı. Dante Exum 17’si son çeyrekte olmak üzere attığı 26 sayıyla ön plana çıktı. Kenardan gelen Tim Hardaway 32 sayı üretti. Lakers’ta Anthony Davis 37 sayı ve 11 ribauntla oynarken LeBron James 33 sayı, 8 ribaunt ve 9 asistle oynadı ancak bu performanslar yeterli olmadı.

Cedi ve Alperen kozlarını paylaştı, Rockets kazandıCedi ve Alperen kozlarını paylaştı, Rockets kazandı

NBA’de gecenin diğer sonuçları:

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers 120-113

Chicago Bulls – Denver Nuggets 106-114

Los Angeles Clippers – Sacramento Kings 119-99

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.