Billboard dergisi de onayladı: Taylor Swift yılın en büyüğü

2023 yılında milyarder müzisyenler kulübüne giren ve turnesiyle dünyanın dört bir yanında konser veren Taylor Swift Billboard dergisi tarafından 'Yılın En Büyük Pop Yıldızı' seçildi. Swift geçen hafta da Time tarafından 'Yılın Kişisi' seçilmişti.

Kültür Sanat 17 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Taylor Swift, 2023’e damga vurmaya devam ediyor. Son olarak geçen hafta Time dergisi tarafından ‘Yılın Kişisi’ seçilen Amerikalı müzisyen bu kez de müzik dergisi Billboard tarafından ‘Yılın En Büyük Pop Yıldızı’ seçildi. Yılın en çok konuşulan insanı olan Taylor Swift artık rekor kırma konusunda kendisiyle yarışıyor. Müzisyen bu yıl yayınladığı iki albümle de en çok satanlar listesinin ilk iki sırasına yerleşmeyi başardı.

Taylor Swift’in filmi Çin’de de gösterime giriyor

Müzisyen ‘Eras Tour’ adlı dünya turnesini beyazperdeye taşıdığı “Taylor Swift: The Eras Tour” adlı filmiyle dünya çapında 250 milyon dolar hasılat elde etti. En çok hasılatı ABD’de elde eden Amerikalı müzisyen diğer ülkelerde beklentilerin altında kalsa da Michael Jackson’ın turne filminden sonra bu alanda rekor kırmayı başardı. 34 yaşındaki Amerikalı müzisyenin turne belgesel filmi son olarak Çin’de de gösterime girmeye hazırlanıyor.

Grammy ödüllü şarkıcı geçen hafta da dolar milyarderleri kulübüne girmişti. Rekorlarla dolu bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Amerikalı müzisyen artık neredeyse unutulan albüm satışlarını bile bir hayli canlandırdı. Daha önce de albüm satışlarıyla rekor kıran müzisyen kendine ait rekoru geliştirdi. Yayınladığı ve önceki albümünden şarkılardan oluşan ‘1989: Taylor’s Version’ yılın en çok satılan albümü olmayı başardı. Üstelik çıkalı bir hafta dahi olmadan. Eski şarkılarını yeniden seslendirerek hazırladığı albümü Bilboard’a göre bu yılın en çok satan albümü oldu. Bu unvanın bir önceki sahibi de yine bizzat kendisiydi.

Malumun ilamı: Time dergisi Taylor Swift'i 'Yılın İnsanı' seçtiMalumun ilamı: Time dergisi Taylor Swift’i ‘Yılın İnsanı’ seçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.