14 yaşındaki çocuk babasını baltayla öldürdü

Kahramanmaraş'ta Andırın ilçesinde14 yaşındaki H.B. babası Ahmet Bakacak'ı başına baltayla vurarak öldürdü.

Gündem 21 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Babasını öldürdü, hem de baltayla kafasını parçalayarak. 14 yaşındaki çocuk “Beni kızgın demirle dövecekti, ondan öldürdüm” dedi.

Ahmet Bakacak 19 aralık gecesi Kahramanmaraş Andırın ilçesinde, Geben mahallesindeki evinin altında, ahırda ölü bulundu. İncelemede Bakacak’ın başına darbe alarak hayatını kaybettiği belirlendi.
Soruşturmada jandarma Bakacak’ın evinde yiyeceklerin arasındaki bir şırıngada zirai ilaç tespit etti. Aile fertleri üstünde yoğunlaşan jandarma Bakacak’ın oğlu H.B.’nin hareketlerinden şüphelendi.
Soruşturmada Bakacak ve oğlunun olay saatinde evde yalnız olduğu belirlendi. Jandarma da önceki gün H.B.’yi şüpheli olarak gözaltına aldı.
Sorgusunda suçunu itiraf eden H.B. “Babam bana hakaret ve küfür etti. Kızgın demirle dövecekti. Ben de balta ile kafatasına iki defa vurarak öldürdüm” dedi. H.B. tutuklandı, cinayette kullanılan balta evin 400 metre ilerisindeki çöp konteynerinde bulundu.
Bakacak’ın cenazesi otopsiden sonra Geben Mahallesi’nde toprağa verildi.

Baltalı vahşet: Kardeşlerini eve çay içmeye çağırıp saldırmış!Baltalı vahşet: Kardeşlerini eve çay içmeye çağırıp saldırmış!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.