Kayserispor Başkanı Çamlı: Çağdaş Atan efendi… Kendini küçültme!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sözleşmesini feshederek Başakşehir ile anlaşan teknik direktör Çağdaş Atan'la mahkemelik olduklarını söyledi.

Spor 29 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Sezona Kayserispor'da başlayan Çağdaş Atan,daha sonra Başakşehir'in başına geçti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takımla sözleşmesini feshederek Başakşehir’in başına geçen teknik direktör Çağdaş Atan hakkında flaş açıklamalarda bulundu. TV1’e konuşan Çamlı, Çağdaş Atan’a dava açıldığını duyurdu.

Ali Çamlı kulübü finansal açıdan rahatlığa kavuşturmak istediklerini belirterek “Döküp saçacaksınız ve bunun vebalini üstlenmeyeceksiniz. Bakın size bir şey söyleyeyim. Gelin kulübe. Her gün bir parça ekmek atılıyor mu diye çöpleri kontrol ediyorum. Her gün yemekhanenin çöpüne bakıyorum ne kadar yemek atılıyor diye. İsraf var mı diye mutfakta her şeyi kontrol ediyorum. Ben Kayserispor’u bu duyarlılıkla yönetiyorum” diye konuştu.

Çağdaş Atan Kayserispor'dan ayrıldı, Başakşehir'e gittiÇağdaş Atan Kayserispor’dan ayrıldı, Başakşehir’e gitti

‘Çağdaş Atan efendiyle ilgili dosya yargıda’

Sezon başında Kayserispor’dan ayrılan Çağdaş Atan’a dava açıldığını söyleyen Ali Çamlı, “Çağdaş Atan efendiyle ilgili dosya yargıda. İlk duruşması oldu” dedi.

‘Ne ödül hak ettin de ödül vereceğim sana?’

Çağdaş Atan için ağır ifadeler kullanan Çamlı konuşmasına şöyle devam etti: “Bizden aldığı paralarla ilgili ne demiş biliyor musunuz? Ali Başkan bana onları ödül olarak verdi. Ben böyle bir ödül görmedim. Jose Mourinho’ya veriyoruz sanki ödülü. Ödül dediği para 4.5 milyon TL. Şu an 5 milyon TL. Sen 5 milyon TL’lik ne ödül hak ettin de ödül vereceğim sana? Kendini küçültme. Bu şehrin parası. Ödeyeceksin.”

Kayserispor yine transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıyaKayserispor yine transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıya

Ali Çamlı Kayserispor’un toplam borcunu açıkladı

Kayserispor’un toplam borcunu açıklayan Ali Çamlı, “Kulübün borcunu açıklayayım. 15.7 milyon euro Berna Gözbaşı hanımefendinin bankaya devrettiği temlikten doğan borç var. Bunun haricinde Kayserispor’un borcu 10 milyon euro” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.